12  januari
2017

Marc Raes
"Dag Bart
Aangename kennismaking deze week. We steken ons licht eens op in Torhout in het Cultuurcentrum De Bouckere naar mogelijke programmering van je show.
Groeten van Linda en Marc"
31  december
2016

schevenels justin en lisette
"Bart,Liesbeth en Lona een gezond en succesvol 2017.
Grts Je Genkse vrienden van de rock en roll."
20  december
2016

Nelly De Boeck
"Hallo Bart,
Proficiat voor de prachtige avond die we in Meulebeke mochten beleven met het kerstconcert van Lisa en jou. Wat was het kerstliedje die je daar zong en wij voor het eerst hoorde zo ontroerend mooi. Wat een twee prachtige stemmen samen bij het brengen van de kerstliedjes in deze mooie kerk. Wij hebben ook genoten van het mooie decor en de prachtige belichting en dit dan samen met de mooie songs, het kon niet meer stuk.
Bart , Liesbeth en Lona we wensen jullie heel fijne Kerstdagen en een voorspoedig en gezond en succesvol 2017
Tot in Sint-Niklaas
Nelly en Eric"
19  december
2016

Anthony
"Dank je wel voor die mooie toffe avond hier in Meulebeke gisteren met Lisa ik heb er van genoten mooie songs en zeker mooi decor met de lichtjes en versiering "
17  december
2016

Lia Nieuwrode
"Kerk Kortenaken: authentiek én verrassend, met bindteksten in de sfeer van Kerst. Wat klonken stem en gitaar mooi in deze kerk! Het concert straalde zachtheid uit. Een pluim ook voor de belichting. "
17  december
2016

Mimi & Punker
"hebben genoten van de Kerst-voorstelling in Kortenaken !
Waren blij u nog eens in levende lijve te kunnen begroeten !!"
16  december
2016

Aelvoet Anna
"Hallo Bart ,

Je optreden in Aalter was prachtig veel succes verder in je leven .

groetjes Anna"
14  december
2016

Jenny
"Hallo Bart,
Ik heb gisteren een superavond beleefd in Diest in de spiegeltent. Bedankt! Het was prachtig! Ik kijk al uit naar je optreden in Leuven. Tot dan.
Groetjes, S J"
12  december
2016

Van den Eynde Wim
"Gisteren Bart gezien bij ons in de kerk. Hij was er te gast in de kertsshow van Lisa del Bo.
Van een verrassing gesproken!
Een gans andere Bart. Ik kijk uit naar Heist o/d Berg.
Volgend jaar eigen kerstshow?
Wat gaan we nog beleven?"
11  december
2016

christine defruyt
"Terug een geweldig optreden gezien van Bart;"
11  december
2016

Familie Goeminne Wingene
"Bart,wat een prachtig optreden gisteren avond in Aalter, wij waren na afloop ook in ons element dankjewel Bart voor je prachtige muziek en mooie teksten die ons steeds weer ontroeren en dank Bart omdat je na je optreden altijd tijd maakt voor een babbel prettige feestdagen samen met Liesbeth en Lona en tot je weer eens in de streek bent groetjes Familie Goeminne Wingene"
11  december
2016

WELLENS CHRIS
"Zoals we gewoon zijn van Bart was het weer een spetterend optreden. Amusement, rock and roll, maar ook de mooie ballets aan de piano bekoren ons en maken ons vooral stil. Bart zingt over levensgebeurtenissen die ieders hart raken zal. Een grote meneer, een mooie mens, hart op de juiste plaats en hopen talent. Zijn muzikanten zijn onmisbaar en schudden straffe begeleidingsmuziek uit hun mouw. We houden van Bart en kijken uit naar een volgend bezoek."
11  december
2016

Maureen
"Kom je ook nog eens naar Brugge ? Stadschouwburg of de Lokkedize Concertgebouw ? 3 prachtige zalen met hun specifieke sfeer. Hopelijk zie ik je daar nog eens muziek beleven"
10  december
2016

CHRIS WELLENS
"Derde concert van Bart Herman. Nooit vervelend of saai, altijd boeiend en amusant. Rock & Roll, daar vindt hij zichzelf in terug. Ambiance! Maar zeer zeker hou ik nog veel meer van de ballets aan de piano over ware levensgebeurtenissen. Het liedje, dag vriend gaf me tranen in de ogen, ongelooflijk hoe waar deze woorden kunnen zijn met de muziek die me tegelijk kippenvel bezorgde. Prachtig! Hartverwarmend! Grote artiest, sympathieke man, mooie man ook en een fijn mens! Begeleidende muzikanten doen het ook voortreffelijk en raken ook zeer zeker onze harten. We kijken uit naar jouw volgende bezoek in Den Egger! Het ga je goed in je huis waar je nu een thuis gevonden hebt, samen met je vrouw en je hondje. Groeten vanuit Langdorp."
10  december
2016

Lia Nieuwrode
"den Egger: een solo optreden of met ondersteunde schitterende muzikanten: een concert is telkens genieten van nummers die getuigen van evolutie in de tijd. Oudere nummers zoals 'Alles valt stil' halen een glimlach naar boven. Blijft mooi. "
04  december
2016

Josée
"En het was zoals verwacht heerlijk genieten in Houthalen. het was weer TOP Bart! Bedankt voor de fijne avond, groetjes en tot een volgende keer!"
04  december
2016

schevenels justin en lisette
"Bart wat een prachtig optreden alweer gisteren in Houthalen.Grts je Genkse vrienden van de rock en roll."
27  november
2016

Josée
"Hoi Bart,
Wat zijn je nummers op je nieuwe cd weer stuk voor stuk pareltjes. Ik kijk er dan ook weer heel erg naar uit om je zaterdag live bezig te zien en te horen in Houthalen. Dat wordt weer heerlijk genieten.
Groetjes en tot zaterdag!"
21  november
2016

Sofie
"Bart, wat een fantastische verrassing, een artiest met een gouden stem op mijn surprise weekend. We hebben er allemaal van genoten. Niet alleen aangename stem, maar ook aangenaam kerel. Je ziet ons zeker nog terug, is 't niet op de schoot, dan zeker in de zaal"
19  november
2016

Lia Nieuwrode
"Hulshout: sprankelend solo optreden in dit prille theaterseizoen. Nummers van nù en toen, heerlijk om ze te horen én opnieuw te horen, steeds weer..."
>