12  september
2015

Nelly De Boeck
"Beste Bart en Liesbeth,
Proficiat met jullie nieuwe "thuis" ik hoop dat jullie er lang en gelukkig kunnen samen zijn. Bart, ik wens je heel veel succes met de start van je nieuwe tournee. Spijtig genoeg kunnen wij er niet bij zijn al hoewel de kaarten reeds maanden in de kast liggen, maar ja een trouwfeest kan je niet zomaar voorbij laten gaan. Dus heb ik de kaarten doorgegeven aan mijn beste vriendin en haar man ik hoop dat zij evenveel van het concert zullen genieten . Maar een ding is zeker, ik zal op 19 september in gedachten meegenieten van jou concert.
Wij duimen voor jullie en wensen je heel veel succes.
Groetjes en tot in Koksijde.
Nelly en Eric"
02  september
2015

Josée
"Bart en Liesbeth,
Ik wil jullie heel veel geluk en een mooie toekomst wensen in jullie nieuwe stekje!
En zoals steeds kijk ik ook weer erg uit naar je volgende cd en je optreden in Bree, tickets liggen reeds lang klaar.
Veel groetjes,
Josée"
02  september
2015

Jeannine Van Gompel
"Dag Bart en Liesbeth blij nog eens iets van jullie te horen en dan nog wel op mijn eigen verjaardag ik ben in blije verwachting voor jou volgende CD en optredens ."
29  augustus
2015

Theo
"Beste Bart; klopt het dat je laatste niuewsbrief van april 2015 is, of is er iets mis met mijne pc?"
25  augustus
2015

Rita Thollebeek
"Hallo Bart,
Maandag waren wij in Huizingen voor radio 2 en hebben een fijn gesprek met jou gehad. Ik heb je daar verteld dat wij al heel veel naar het telefoonnummer gebeld hadden in de steenoven 053606090 en je krijgt altijd de bezet toon. Is dat normaal?
Groetjes en tot volgende optreden
Rita Thollebeek"
18  augustus
2015

Bruno
"Door onvoorziene omstandigheden kunnen wij jammer genoeg het concert nu zaterdag 22/8 te Oudenaken niet bijwonen. Wij hebben 6 kaarten ter beschikking.
contact 0486/298478"
11  augustus
2015

Gerard
"Beste Rock en Roll vrienden, enkel voor de snelle, maar dan ook echt snelle beslissers!! Er zijn nog slechts 3 tickets beschikbaar voor Bart zijn concert 'Bartje zoekt het geluk' in CC De Breughel te Bree op 27-02-2016. Contact op nummer 089-84 85 65"
12  juli
2015

Hugo Depot
"Proficiat Bart, en dank voor uw prachtig lied over Vlaanderen dat je ons schonk in Antwerpen op 11 juli, onze Vlaamse Nationale Feestdag.
Ik hou van al uw liedjes, het zijn parels. "
07  juli
2015

Pieter
"Bart, jouw muziek zit erg dicht tegen onvervalste country aan. In de US was je een grote ster geweest. In Vlaanderen ben je een bescheiden zanger. En dat siert je. Dankjewel voor al jouw mooie songs."
06  juli
2015

Nelly De Boeck
"Dag Bart,
We hebben gisteren in Machelen van de eerste tot de laatste noot genoten van je prachtig concert. Van harte proficiat voor jou en je muzikanten. Zoals steeds wist je ons te verrassen met een verscheidenheid aan liedjes, het was een echt zomers treffen. Jou vertolking van het liedje 'Kristien' van Wim De Craene was een aangrijpend eerbetoon aan je vriend. Ook een dank je wel om het liedje " Ga je met me mee" nog eens te zingen ik vind dat zo prachtig naast al die andere fantastische songs van jou. Jou "Gele rozen" hebben we meegenomen in onze gedachten naar huis."
Hopelijk kunnen we je vrijdag in Olsene nog eens ontmoeten.

Groetjes en tot in Olsene

Neely en Eric Drongen"
21  juni
2015

Anne.Brughmans
"Bart,wat was je verhaal boeiend zatermorgend, ik was verrast met de aanhaling van I Ta Corsica ik die groep namelijk gezien tijdens een verlof op Corsica, die zijn aangrijpend, ik heb het terug een paar keer beluisterd. Bedankt,groetjes. Anne"
20  juni
2015

Jeannine Van Gompel
"Dag Bart,mijn dag is weer goed jou twee uur te horen op de radio ik voelde zelf mijn jeugd terug komen nostalgie,je raakt met jou liedjes altijd mijn hart .Vooral ' REGEN ' en 'EEN NIEUWE HEMEL 'vindt ik prachtig de 'GELE ROZEN' waar ik een mooie herinnering aan heb en het 'LIED VAN DE STERREN' waar bij mij de tranen altijd lopen.Je doet van alles wat het is als 'Tuimelkruid' En daar voor dank je wel voor al die mensen die jij gelukkig maakt met jou muziek.Een gemeende knuffel voor jou en Liesbeth.Jeannine."
20  juni
2015

de smet
"dag bart,luister naar tracktocht,die moldau en over wim de craene,voel men jeugd terug,om uit te blazen luister ok naar die moldau,om te ontstressen,leuk programma,groetjes"
03  juni
2015

maike en Marcella
"een geslaagde avond tot in Leuven Maike en Marcella en de groetjes van Tijs"
02  juni
2015

Gerard
"Geslaagde avond in Beringen, blij aanwezig te zijn geweest. Kijk nu alweer uit naar volgende optredens, vooral dan in Bree, de Breughel op 27 februari 2016. Info: cultuur@bree.be

Tot vlug, rock n roll vriend"
02  juni
2015

Peter en Patricia
"Hallo Bart, dikke proficiat voor u en uw muziekanten, dit was een super ode ad zon concert, dit willen wij nog wel's horen,gewoon top, onze favourietjes op een rijtje,mooi zo,echt voor herhaling vatbaar.tot de volgende, vele grtjs. Peter en Patricia."
31  mei
2015

Verboven Suzanna
"Bart bedankt voor de fijne Avond in Casino Beringen de Rock en rol
Doet mijn hard sneller slaan zo mooi en dan Gele rozen mijn avond was top bedankt Groeten Suzanna "
31  mei
2015

Jeannine Van Gompel
"Bart bedankt voor de spetterende avond die je mij en Louisa hebt bezorgd.Gewoon prachtig,rock en roll afwisselend met jou mooie liedjes.Je teksten en muziek raken mij telkens weer.Al ken ik jou liedjes heel goed,je weet vele harten te raken.Prachtige liedjes over de zon en dan de gele rozen. Puur genieten Een warme knuffel voor jou en Liesbeth Groeten Jeannine"
26  mei
2015

Denijs Patricia
"Hopla weekendje Center-Parcs en optreden van Bartje Herman, dit wordt alvast dubbel genieten. Grtjs Peter en Patricia."
24  mei
2015

Henri Piccini
"Uitstekende singer song writer....een van de weinige die het nederlandstalige lied nog leven inblaast. Ik hou van zijn country songs waar ik de pedal steel en de mandoline in mis. Ik ken Bert al van in de jaren 1984/1985 toen hij optradt in de Honky Tonk And Broken Hearts Saloon met zijn toenmalige band WHITE LINE FEVER...ik was de dj van de kroeg."
>