25  oktober
2014

Nicole
"Ben gisteren naar bevel geweest ,een schitterend optreden bart traantje gelaten bij het liedje als ik naar buiten ga prachtig!!!!!
vee lgroeten,nicole"
15  oktober
2014

allard elie-jeanne
"beste bart, na je een email te zenden wil ik hier ook bij zeggen dat het liedje (slaap mijn kind) gebruikt is geweest voor mijn dochter haar begrafenis want ik weet zekers dat ze niets liever had gewild ,de dochter was 25 jaar in 2003 nog een succes zang leven ,groetjes mama van sabrina"
14  oktober
2014

Jeannine
"Bart een prachtige namiddag met het kleinkunstfestival in Zolder. Bij vlinders passie,stille tranen liepen de tranen. maar toch het was puur genieten.blijf a.u.b.nog lang muziek maken.Lieve groeten Jeannine"
14  oktober
2014

Josée
"Deze namiddag weer heerlijk van je prachtige stem genoten in De Muze in Zolder . Jammer dat het zo kort was deze keer. Mijn tickets voor Opglabbeek in februari liggen ook al lang klaar dus weer iets om naar uit te kijken! Veel groetjes, Josée"
14  oktober
2014

Josee
"Dag Bart,
Ik ben namiddag naar je optreden in Heusden-Zolder geweest en ik heb genoten! Volgende keer naar een langer optreden! "
13  oktober
2014

Benny Hautman
"Zusterliefde is weer een van je pareltjes."
04  oktober
2014

Marleen
"Dag Bart, ik heb juist op radio een mooi bericht van jou gehoord hoe je verteld over je hondje Lola. Zo te horen is het een schattig diertje"
30  september
2014

andrea bouillart
"Beste Bart,
Mijn dochter vanessa sterckx is fan van u, ze koopt alle platen, gaat af en toe naar je optredens en als je platen op de radio worden afgespeeld moet iedereen stil zijn en dan zingt ze met volle borst mee. Nu wordt ze op 14 oktober 40 jaar haar enige wens is bart herman die komt zingen op haar terras, dit is spijtig genoeg te duur voor ons. Toch een vrrag kan u haar een mailtje sturen op dinsdag 14 oktober met verjaardagswensen, dat zal voor haar een mooie cadeau zijn, haar mailadres is vanessa.sterckx2@telenet.be.
Haar verrassingsfeest op zaterdag 11 oktober wordt in elk geval opgeluisterd met uw muziek en een samenzang opdde muziek van "ik ga dood aan jou".
Met mijn beste dank
Andrea.bouillart
Haar mama"
29  september
2014

Patricia en Peter
"Dag Bart, merci voor super geslaagd aperitiefconcert in Oostende en dan nog met zo'n heerlijk zonneken, ne mens kan toch niet altijd van dienst zijn éh op ne zondag!!!!Haha da vergezicht café klinkt wel ietsken anders op ons c deetje!!! Maar blijft wel onze topper. Alvast tot volgend optreden en nog vele groetjes. Peter en Patricia."
29  september
2014

carine vanhinsberg
"We zijn gisteren voor het eerst naar een optreden gaan kijken en luisteren in Oostende op het kleinkunst festival. We hebben genoten! De vrolijke nummers maakten ons o'gelooflijk blij, de trage nummers gaven ons soms kippenvel, soms tranen in de ogen, dan weer werden we er stil van. Wat een mooie teksten,
Hartelijk dank voor dit prachtig optreden.
Marc en carine"
24  september
2014

Linda De Backer
"Zoals beloofd, zakten de 3 zussen af naar Wetteren. Natuurlijk was ALLES goed maar " Zusterliefde" voelde toch "bijzonder" aan.
Tot 25 okt in Berlare!"
21  september
2014

lia de wilde Holsbeek
"Een warme herfsttint kleurde een nieuwe stijl in het optreden in Wetteren. Nummers van heden en verleden. Soms een glimlach soms emotie. Ik was er met een shoolvriendin, samen moesten wij, zoveel ouder, glimlachen om de 'passarelle'."
21  september
2014

Freddy
"Een prachtig optreden gezien van Bart Herman vanavond in Wetteren het was gewoon super ook een mooie Ode aan Wetteren.is een aanrader zijn nieuwe tour"
21  september
2014

Annick
"Hey Bart, je optreden in CC Nova in Wetteren zaterdagavond was schitterend!!!! Samen met mijn 3 vriendinnen hebben we er van genoten!!! Proficiat!!!!"
20  september
2014

Patricia
"De eerste keer dat ik naar een concert van jou kwam...maar zeker niet de laatste keer.
Enorm onder de indruk van je stem, je energie, je zijn.
Ik wens je veel succes.Dank voor de memorabele avond die je jouw publiek bezorgd hebt."
03  september
2014

Caroline Strubbe
"Hallo Bart!
Wat geniet ik van jouw CD, parels van nummers! 'Bij het buitengaan' is zo herkenbaar! Jammer dat je geen trofee had bij zomerhit, je verdient het zo!
Ik hoop binnenkort een optreden van jou mee te pikken.
Ik zag jou alvast bij Edje Ska te Brugge. Jantje heeft dit enorm gewaardeerd! Wat zijn Jantje en de Jean-Maries top hé! Op Loppem Kermis was hij op zijn best in "zijn" dorp!"
01  september
2014

mia verbeke
"Hallo Bart,
Bedankt voor het fantastische verrassingsoptreden op mijn verjaardagsfeest in onze tuin. Alle genodigden hebben er veel plezier aan beleefd"
31  augustus
2014

tamara de caluwe
"hallo bart,

trouw heb ik iedere week op jou gestemd bij zomerhit. wat een heel leuk nummer bartje. wat jammer dat je geen trofee mee naar huis mocht nemen, onterecht vind ik , je verdiende er minstens 1.veel succes groetjes vanuit het nederlandse hoek, bij terneuzen"
23  augustus
2014

Linda De Backer
"Ook NA Zomerhit 2014 blijf JIJ voor ons De Beste Sympathiekste ZANGER MET DE MOOISTE STEM zoals Bart Peeters terecht zei! Tot in Wetteren"
18  augustus
2014

Nelly De Boeck
"Beste Bart,
Van harte proficiat met je nominatie van beste zanger, maar dat wisten we al hoor. Als Vlaanderen daar ook zo over denkt wordt het een heel fijne feest om de zomer af te sluiten.
We duimen alvast en op onze stem kan je rekenen.
Groetjes en tot in Wetteren "
>