18  december
2014

Jakie Goeminne
"Dag Bart wat hebben wij weer genoten van je optreden in Aalter het liedje over dementie heeft mij geraakt mijn moeder is ook dement ik weet wat het is wij hebben natuurlijk ook van je andere liedjes genoten jouw teksten zijn zo mooi dankjewel Bart wij wensen je prettige feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar Frieda en jakie uitWingene"
16  december
2014

Marc Deall
"Geachte Bart,
Heb je nog nooit zien optreden,sorry.Maar weet wel dat je een zeer goede tekstschrijver bent. Daarom zou ik een opname naar u willen toesturen voor een oprechte mening.Geef me een postadres indien het u intresseert.
Hoogachtend,
Marc Deall"
15  december
2014

Marleen BEVEREN-LEIE
"Hoi Bart , terug een super optreden in Kortrijk , zelf was je goe in form en de sfeer was er heel goe , voor jullie moet dat ook plezant zijn , ja je teksten raken vele harten ook het liedje da je geschreven hebt voor Sergio, t's een lammeke geworden , ondertussen terug oma geworden Margot heeft er terug een broertje bij , VIKTOR nu heb ik zes kleinjongens , k' wens je nu al leuke eindejaars feesten ! Tot binnenkort , groetjes aan Liesbeth en je viervoeter n groetjes Marleen "
14  december
2014

Polot
"Enorm genoten van uw optreden in het auditorium van aalter, proficiat en dank voor al uw mooie liedjes."
14  december
2014

Monique
"Een fantastisch optreden van Bart gekregen in Aalter. Dikwijls kippenvel momenten vooral bij het liedje over dementie. Mijn mama is op 25/10/2014 gestorven en was dement, de tekst van het liedje is zo herkenbaar! De tranen bleven niet uit, dat kan ik verzekeren! Bedankt Bart voor je heel mooie teksten en fantastische muziek. Je bent een talent! Mercie !!!! "
14  december
2014

Marleen
"Bart jouw optreden in Aalter was schitterend, ik genoot met volle teugen. Prachtige muziek en JOUW teksten zijn levensecht. Ik werd met momenten zeer emotioneel en tranen vloeiden maar ook dat kan deugd doen, ik dacht aan mijn lieve man die onlangs overleden is. Hij zou ook genoten hebben. Dank je Bart(je)"
09  december
2014

Maarten
"Absoluut een top optreden in Lanaken afgelopen vrijdag. Onbegrijpelijk dat zo'n uitmuntende singer-songwriter niet meer erkenning heeft genoten in zijn carrière en dat de zaal gevuld was met een overwegend ouder publiek. Ik hoop je snel weer ergens in de buurt te mogen treffen."
09  december
2014

Glorieux JP
"Erg genoten van je concert in Kortrijk. Prachtige muziek en teksten. Het lied bij het buitengaan was zeer emotioneel.
Proficiat Bart. Wij komen zeker nog terug naar je concerten"
08  december
2014

Anne Mallet
"Heel erg genoten van je concert in Geraardsbergen. Heel gevoelig ook, kenmerkend voor jou!
Dank en nog veel geluk in je zoektocht naar het geluk, Bartje"
07  december
2014

betty vanaudenhove
"Genoten van uw optreden gisterenavond in Geraardsbergen. Waar vind ik de tekst "bij het buitengaan"...in 1 woord SUPER"
06  december
2014

Terwingen Eric
"Super gisteren in Lanaken Bart.Nieuwste cd Bartje brengt het geluk 'super' en gesigneerd.Bedankt je brengt het geluk,tot de volgende keer.groetjes Eric,Marie Jeanne ,Tilly en Andre uit Maasmechelen."
05  december
2014

Gratienne
"Hallo Bart, dikke proficiat voor het optreden in Kortrijk op woensdag 03/12. Het was echt genieten, heb mij goed geamuseerd. De sfeer zat er ook goed in. Om even terug te komen op de studentencafé's op t' hoge. Bij mijn weten bestaan die café's van vroeger nog allemaal enkele naamsveranderingen. Vertrekkende van de Blauwe Hoeve (ps ik woonde aan de andere kant van het park en woon nog steeds in Kortrijk) is er nu Sash, Den Bras, Eclips, Tribis, Excelent, Den Chips. In Den Chips stond er een piano, in het andere café (bij Laurent ?) geen weet van.
Jammer dat het woensdag niet mijn verjaardag was, ben echt benieuwd wat je zou verzinnen bij mijn naam...
Vele groetjes van een leeftijdsgenot en kom moa gauwe were noa Kortriek"
28  november
2014

Jeannine
"Dag Bart het radio 2 programma 1000 klassiekers is juist gedaan en ik heb dat met de computer gevolgd je ziet jullie genieten,het is iets anders dan optreden en zingen in een zaal.Gitaar spelen zonder gitaar handen in de lucht zwieren ferm om te zien voor radio 2 luisteraars weer een mooie namiddag. Nog vele groeten Jeannine"
27  november
2014

Julie
"Dag Bart, hier een berichtje van Julie. Bart ik en mijn mama hebben vrijdag 14 en 21 december enorm genoten van jou prachtige optreden en je mooie stem. Mijn persoonlijke lievelingsliedjes zijn Ode Aan De Zon en Gele Rozen. Bart bij deze dus een wel gemeende dankjewel voor je prachtige optredens de voorbij 2 vrijdagen ik en ons mama hebben er echt van genoten en ik ga het zelfs missen morgen avond dat we niet naar een prachtig optreden van jou gaan kunnen komen kijken Bart :) Bij deze wensen we jou en Lisbeth warme en gezellige feest dagen toe :) Persoonlijk kijk ik zelf niet zo uit naar de aan komende feest dagen, ze geven mij vaak een opgedrongen gevoel, zo precies van alle dan moet je allemaal bij elkaar zijn ik vind het persoonlijk veel meer beteken voor mezelf dat je bij bepaalde mensen het hele jaar door terecht kan om vriendschap, blijdschap maar ook verdriet te kunnen delen en deze mensen zijn dan vaak niet zijn die 25ste december. Maar ze betekenen wel echt heel veel voor mij mijn :) ook zeker sinds mijn oma niet meer onder ons is wat mis ik haar enorm maar op de dag van mijn verjaardag en kerstmis nog wel dat tikkeltje meer, maar ik voel en weet gewoon dat ze altijd heel dichtbij mij in mijn hartje zal zijn en dat ze ons van hier boven uit de hemel als een klein sterretje zal volgen deze gedachten geven mij dan altijd veel kracht en troost om door te gaan, maar ook vooral jou liedjes Bart en de liedjes van Laura Lynn geven mij steeds weer een goed gevoel en daar voor dankjewel. En ook mijn hondje Mats geeft mij veel vriendschap het is een Maltezer hondje :). Bart als ik mijn niet vergis heb ik eens in een boekje gelezen dat jij ook een Maltezer hondje hebt als huisdier deze beestjes geven je veel vriendschap hé Bart :)
Zo Bart dit wou ik je graag even laten weten.
Vele lieve groetjes van Julie en mijn mama Nancy.
Tot vrijdagavond 6 februari Bart dan komen we nog eens kijken naar een prachtig optreden van kou ik kijk er al enorm naar uit :) Groetjes Julie. "
25  november
2014

Ilse
"Dag Bart ,vrijdag 21 nov weer intens genoten van je concert in Oud-Turnhout. En jouw persoonlijke ode aan mij voor mijn verjaardag was een mooie afsluiter van de avond. Ik kijk al uit naar maart : Heist op den Berg. groetjes Ilse "
13  november
2014

jeannine
"Dag Bart met jou muziek op de achtergrond wil ik je laten weten dat het liedje (zo maar een meisje) dat van jou hand is en gebracht door Jo Vally weer een mooi nummer is ,het verrast mij telkens weer jou teksten en muziek .Vriendelijke groeten Jeannine"
11  november
2014

sabrina
"ook ik en mijn mama hebben genoten in scherpenheuvel . ze vond het jammer dat je niet kon zingen voor haar verjaardag . ze is pas jarig nu zondag ( 16 nov)"
08  november
2014

Sonia
"Gisteravond in Scherpenheuvel: genoten, geraakt, ontroerd. Fan!"
03  november
2014

van gompel jeannine
"Hoi Bart ben blij heb nog een kaart kunnen bemachtigen voor jou optreden in Leopoldsburg in februari zie er nu al naar uit.
vriendelijke groeten Jeannine.
"
30  oktober
2014

Coopman Freddy
"Hallo dag Bartje,
Morgen zijn we erbij in winkel, dat zal U wel nog wat zeggen als West-Vlaming, we zijn trots en blij om U een live te zien en het is maar 8 km rijden vandaar tot dan Bartje"
>