13  juli
2014

Nelly De Boeck
"Hallo Bart,
Gisteren nogmaals genoten van een fijn concert in Laarne. Steeds breng je ons een avond om echt te genieten van je prachtige stem en rakende teksten, de emoties waren weer niet ver weg.
Bedankt Bart en een prettige vakantie voor jou en Liesbeth "
20  juni
2014

Jacqueline Vanwinkelen
"Dag Bart, vorige week heb ik jouw optreden in Kortenaken gezien. Je kan zo veel gevoel overbrengen met je mooie, eenvoudige teksten, je fijne muziek en prachtige stem. Bedankt voor de leuke avond en nog veel succes.
Jacqueline"
13  juni
2014

Peter en Patricia.
"Dag Bart, bij dit lekker jaccuzi-weertje dan toch een solo-optreden van u verkozen en amai dikke proficiat echt super goe, dik in orde ze ook zonder muziekanten. Hadden nog graag cdje gekocht ma vinden nergens geen cd met het liedje "ga je met me mee"???? Misschien kan jij ons helpen. saluutjes en tot nog's.dada."
03  juni
2014

Claudine
"Dag Bart(je):-P.Ik heb jou voor de tweede maal zien optreden op een kermis.Het laatst in Zwijnaarde op de kiosk.Gefeliciteerd met je diepgang in je teksten!Prachtig,rakend.Je hebt er alvast een fan bij!Het allerbeste en zeker eens tot op een optreden!Succes!"
28  mei
2014

renaers marc
"Hallo Bart, het optreden in Leuven was weer de top.de ganse groep van pl mob met partner heeft zowel tijdens als na de show ervan genoten en vonden het fijn om jou nog eens terug te ontmoeten na al die jaren. Groetjes Marijke ne Marc."
26  mei
2014

Vanderveken Carine
"Prachtig nadromend concert in Leuven groetjes carine"
25  mei
2014

danielle
"dank aan jou en je muzikanten,was een prachtige avond,ook voor mijn moeder die hier van genoten heeft"
25  mei
2014

danielle
"bedankt voor de geslaagde avond inde stadsschouwburg in Leuven"
25  mei
2014

Martine
"Hey Bart, mijn vriendinnen en ik waren in Leuven voor jouw show. Het was geweldig. Je hebt ons weer energie gegeven. Bedankt, Caroline, Ingrid en Martine"
24  mei
2014

Peter en Patricia
"Dag Bart, dikke proficiat aan u en uw muziekanten, dit was echt de moeite waard na dagje Leuven, ne mens kan hem genen mooieren afsluiter bedenken. Dat vergezicht café is en blijft echt onze topper super super.Dit willen we zeker nog's overdoen en bij mooi weertje alvast tot in Zwijnaarde. Uw Brakelse fans. Dada."
20  mei
2014

familie Goeminne
"Dag Bart .zaterdag waren wij in Bankenberge in het kusttheater dankjewel Bart voor de prachtige avond die je ons gegeven hebt jij , je piano ,je gitaar en je prachtige liedjes meer moet dat niet zijn weet je nog dat wij je vertelden over ons kleinkind van vier die zo weg is van je liedje ,als je weer wakker wordt is dat niet mooi groeten de Familie Goeminne uit Wingene"
06  mei
2014

Lauwers Kris 82 jaar Pid-Heverlee
"Ik wou je gewoon bedanken voor het mooie lied "Prachtig Vlaanderen" dat ik op. Ment vond. Ik heb de tekst opgeschreven en naar familie en vrienden gestuurd.
Bart, in ons prachtig Vlaanderen ben jij een heel prachtige zanger2 "
12  april
2014

Silvia
"Gisteren jouw nieuwe cd 'Bartje zoekt het geluk' gekocht! Echt prachtig! "
11  april
2014

Marleen &Joske beveren-leie - hulshout
"Hoi Bartje, intens genoten van je optreden in Heist Op Den Berg , voor jos was het een thuis optreden maar voor mij wel ver weg maar dat heb ik er wel voor over, zo'n optreden heb ik nog nooit meegemaakt , joske was ook blij dat Mieke er was want Jos z'n broer die blind is zingt ook en Mieke kent hem , z'n artiesten naam is RUDOLF STEVENS ben er ook al naar toe geweest maar t'is nie erg m'n ding maar ja soms moet dat wel ! Zie maar dat je terug kan optreden in Vlaanderen dan ben ik er zeker bij , groetjes van ons , ook aan Liesbeth en je viervoeter ! Marleen "
09  april
2014

MARLEEN BEVEREN-LEIE
"Hoi Bartje ,Proficiat zo'n optreden als in Heist-Op -Den Berg heb ik nog maar zelden meegemaakt zo'n sfeer was super goe en voor jou moet dat ook plezant zijn , t' was genieten met een lach en een traan ,groetjes !! "
05  april
2014

Wiske
"Héél erg genoten van je solo-concert in Heist op den Berg gisteren! Smaakt naar meer :'t was warm, ontroerend, grappig... Bart, je zou wat meer naar regio Lier/Mechelen mogen komen! "
05  april
2014

marina
"ben met bibberende knieen naar heist op den berg gekomen , mijn eerste concert en dan nog helemaal alleen ! ik heb ontzettend genoten ! al mijn lievelingsliedjes gehoord , prachtig , gelachen maar ook een traantje gelaten ! dank u wel ook aan stefan om de foto te trekken !"
03  april
2014

Wim en Elza
"Maak er morgen in Heist iets moois van.
Zo vaak kom hier niet in de buurt.
Nog een optreden in de Rio in Katelijne geplant?
Dat is hier 50m vandaan?
Volgende keer van harte welkom!
gr"
23  maart
2014

Carine Wirix
"leuk optreden gisteren in St-Gillis Dendermonde. We hebben genoten, Carine en Danny"
23  maart
2014

jeannine
"Beste Bart na 40 jaar huwelijk is mijn man Toon 62 plots overleden hij was een sportief iemand en samen hebben wij van jou cd genoten ook van jou optreden in Balen.Voor ons is het liedje van de gele rozen heel toepasselijk.Nu heb ik ook jou laatste cd gekocht hij is weer heel goed ,ik moet er nu wel alleen naar luisteren en de tranen vloeien dan wel vooral met het liedje bij het buitengaan maar ik vindt wel veel troost in jou muziek en ik hoop dat je nog veel mooie nummers mag maken lieve groeten Jeannine."
>