30  september
2014

andrea bouillart
"Beste Bart,
Mijn dochter vanessa sterckx is fan van u, ze koopt alle platen, gaat af en toe naar je optredens en als je platen op de radio worden afgespeeld moet iedereen stil zijn en dan zingt ze met volle borst mee. Nu wordt ze op 14 oktober 40 jaar haar enige wens is bart herman die komt zingen op haar terras, dit is spijtig genoeg te duur voor ons. Toch een vrrag kan u haar een mailtje sturen op dinsdag 14 oktober met verjaardagswensen, dat zal voor haar een mooie cadeau zijn, haar mailadres is vanessa.sterckx2@telenet.be.
Haar verrassingsfeest op zaterdag 11 oktober wordt in elk geval opgeluisterd met uw muziek en een samenzang opdde muziek van "ik ga dood aan jou".
Met mijn beste dank
Andrea.bouillart
Haar mama"
29  september
2014

Patricia en Peter
"Dag Bart, merci voor super geslaagd aperitiefconcert in Oostende en dan nog met zo'n heerlijk zonneken, ne mens kan toch niet altijd van dienst zijn éh op ne zondag!!!!Haha da vergezicht café klinkt wel ietsken anders op ons c deetje!!! Maar blijft wel onze topper. Alvast tot volgend optreden en nog vele groetjes. Peter en Patricia."
29  september
2014

carine vanhinsberg
"We zijn gisteren voor het eerst naar een optreden gaan kijken en luisteren in Oostende op het kleinkunst festival. We hebben genoten! De vrolijke nummers maakten ons o'gelooflijk blij, de trage nummers gaven ons soms kippenvel, soms tranen in de ogen, dan weer werden we er stil van. Wat een mooie teksten,
Hartelijk dank voor dit prachtig optreden.
Marc en carine"
24  september
2014

Linda De Backer
"Zoals beloofd, zakten de 3 zussen af naar Wetteren. Natuurlijk was ALLES goed maar " Zusterliefde" voelde toch "bijzonder" aan.
Tot 25 okt in Berlare!"
21  september
2014

lia de wilde Holsbeek
"Een warme herfsttint kleurde een nieuwe stijl in het optreden in Wetteren. Nummers van heden en verleden. Soms een glimlach soms emotie. Ik was er met een shoolvriendin, samen moesten wij, zoveel ouder, glimlachen om de 'passarelle'."
21  september
2014

Freddy
"Een prachtig optreden gezien van Bart Herman vanavond in Wetteren het was gewoon super ook een mooie Ode aan Wetteren.is een aanrader zijn nieuwe tour"
21  september
2014

Annick
"Hey Bart, je optreden in CC Nova in Wetteren zaterdagavond was schitterend!!!! Samen met mijn 3 vriendinnen hebben we er van genoten!!! Proficiat!!!!"
20  september
2014

Patricia
"De eerste keer dat ik naar een concert van jou kwam...maar zeker niet de laatste keer.
Enorm onder de indruk van je stem, je energie, je zijn.
Ik wens je veel succes.Dank voor de memorabele avond die je jouw publiek bezorgd hebt."
03  september
2014

Caroline Strubbe
"Hallo Bart!
Wat geniet ik van jouw CD, parels van nummers! 'Bij het buitengaan' is zo herkenbaar! Jammer dat je geen trofee had bij zomerhit, je verdient het zo!
Ik hoop binnenkort een optreden van jou mee te pikken.
Ik zag jou alvast bij Edje Ska te Brugge. Jantje heeft dit enorm gewaardeerd! Wat zijn Jantje en de Jean-Maries top hé! Op Loppem Kermis was hij op zijn best in "zijn" dorp!"
01  september
2014

mia verbeke
"Hallo Bart,
Bedankt voor het fantastische verrassingsoptreden op mijn verjaardagsfeest in onze tuin. Alle genodigden hebben er veel plezier aan beleefd"
31  augustus
2014

tamara de caluwe
"hallo bart,

trouw heb ik iedere week op jou gestemd bij zomerhit. wat een heel leuk nummer bartje. wat jammer dat je geen trofee mee naar huis mocht nemen, onterecht vind ik , je verdiende er minstens 1.veel succes groetjes vanuit het nederlandse hoek, bij terneuzen"
23  augustus
2014

Linda De Backer
"Ook NA Zomerhit 2014 blijf JIJ voor ons De Beste Sympathiekste ZANGER MET DE MOOISTE STEM zoals Bart Peeters terecht zei! Tot in Wetteren"
18  augustus
2014

Nelly De Boeck
"Beste Bart,
Van harte proficiat met je nominatie van beste zanger, maar dat wisten we al hoor. Als Vlaanderen daar ook zo over denkt wordt het een heel fijne feest om de zomer af te sluiten.
We duimen alvast en op onze stem kan je rekenen.
Groetjes en tot in Wetteren "
18  augustus
2014

Gratienne
"Hallo Bart,
Jammer dat je "zomerhit" niet zal winnen, nu maar hopen op "beste zanger - lied". Ik ben al jaren grote fan jouw liedjes, ze maken me stil, vrolijk en haal er ook moed uit. "Als je weer wakker wordt, Gele rozen, Alles valt stil, Ti vorrei...
En natuurlijk "Bartje is een leuke naam" zomerlied om happy van te worden (weet dat mijn eerste lief Bart hete)
Op 3 dec. kom je naar Kortrijk,
tickets bestel ik vandaag, kijk er naar uit. Groetjes uit Kortrijk."
14  augustus
2014

Marina
"Beste Bart,
Enkele maanden geleden heb ik geweldig genoten van jouw optreden in de stadsschouwburg te Leuven. Zo'n gevarieerd muzikaal programma ! Ik was echt onder de indruk. Ik heb intussen een prachtig lied ontdekt. HERFST zal ik nu al aanduiden in mijn persoonlijke info-map. Ik wil namelijk dat die song ooit weerklinkt tijdens mijn uitvaart. Ik werd in 2007 geconfronteerd met borstkanker en heb toen een moeilijk jaar gekend. Maar ik kreeg een nieuwe kans en hoop nog lang in goede gezondheid te mogen genieten van de kleine en grote dingen des levens. Ook jij werd met de vreselijke ziekte geconfronteerd, maar jouw stem heeft er gelukkig niet onder te lijden gehad. Laten we dus beiden dankbaar zijn voor die tweede kans die ons geboden werd. Hopelijk mag ik nog héél lang genieten van je gevarieerde en warme repertoire. Liefs. Marina"
04  augustus
2014

MARLEEN BEVEREN-LEIE
"Hallo Bart(je) en Liesbeth hoorde van morgen Bart op de radio en dat je druk aan het schrijven bent , is er een nieuwe cd op komst?Bij ons is er terug een baby op komst , Annelies verwacht haar baby eind november wel met een dubbel gevoel want dezelfde periode is ons Margot geboren ; we kijken er al naar uit om jullie terug te ontmoeten , dat zal in oktober zijn is SINT ELOOIS-WINKEL tot dan , groetjes Marleen en Joske uit Hulshout , groetjes "
29  juli
2014

Julie
"Dag Bart, dankjewel voor je super mooie optreden zondag in Olen ik heb er echt met volle teugen van genoten en onze ode aan de zon prachtig liedje echt en het heeft geholpen hé want het zonnetje kwam door de wolken heen dankjewel Bart voor de super gezellige zondag namiddag in Olen :) fijne vakantie toe gewenst geniet er van!! en hopelijk tot op een van je volgende optredens!! Groetjes Julie :) "
29  juli
2014

Denijs Patricia
"Dag Bart, Proficiat met optreden in Olen, voor ons super geslaagd en alvast goed begin voor onze congé.En jaja die ode aan die zon echt super en vele groetjes vanuit het zonnige Frankrijk. Alvast fijne vakantie toegewenst en tot volgend optreden. Dada. Patricia en Peter."
28  juli
2014

Terwingen Eric
"Super optreden te Olen kleinkunstfestival,we hebbenervan genoten,groetjes Eric,Marie Jeanne,Tily en Andre uit Maasmechelen."
28  juli
2014

sonia gevers
"Mooi optreden in Olen maar geluid stond niet juist en veel te luid. Verschillende mensen hebben geklaagd. Spijtig !!! Optreden van Jelle Cleymans ervoor was perpfect van klank !!"
>