24  april
2018

Jakie Goeminne
"Dag Bart nogmaals dank voor jou optreden in Leuven voor ons het hoogtepunt van een weekendje weg RESPECT Bart zomaar na jou operatie dat alles maar vlug in orde komt dat je weer volop kunt Rock en Rollen groeten van Fam. Goeminne uit Wingene."
23  april
2018

Roos Behiels
"Hoi Bart,
We hebben gisteren in Leuven met z'n allen weer eens met volle teugen genoten van jouw fantastich optreden . Respect, we zijn fier op jou, hopelijk tot gauw. Pl. Mobiel"
14  april
2018

Jeannine Van Gompel
"Dag Bart ,het was weer geweldig gisteren in Leopoldsburg hopelijk doe je niet te veel tijdens jou revalidatie en gaat het de goede kant uit , ik ben ook blij dat je er wat oudere nummers insteekt.Nu kijk ik uit naar je optreden in Beringen .Groeten ook aan Liesbeth .Jeannine."
01  april
2018

Nelly En Eric
"Dag Bart,
We wensen jou en Liesbeth een heel gezellige Paasdag en vooral een spoedig volledig herstel met niet te veel ongemakken..
We kijken uit naar je optreden in Erpe-Mere

Groetjes en tot kijks.

Nelly en Eric"
29  maart
2018

Nys Emmy
"Grandioos optreden in Herk-de-Stad, zoals we van jou gewoon zijn, Bartje!
Fantastisch zoals je je vrienden van de rock and roll op handen draagt,ondanks je operatie.
Vlot herstel gewenst en tot volgende week in Kortenaken!
Van de jarige "Emmy" donderdagavond in Herk-de-Stad"
26  maart
2018

Jeannine Van Gompel
"Dag Bart,weer een mooi optreden van jou in Bree .Je teksten raken mij keer op keer hoe dikwijls ik ze ook maar hoor .Respect voor jou dat je ondanks je operatie toch optreed hopelijk heb je daar niet al te veel gevolgen van gehad,en gaat het steeds wat beter met je .Ik geniet telkens weer van jou en jou muzikanten en hoe jij mij laat genieten van het leven .Groeten aan Liesbeth en tot in Leopoldsburg .Jeannine"
21  maart
2018

Vankersschaever Christine
"Nog een heel goed herstel voor Bart na de ingreep onlangs."
26  februari
2018

Sabine
"Beste Bart, bedankt voor de leuke, ontspannende namiddag in cc De Fabriek in Sint-Lievens-Houtem. Jij en je muzikanten zijn top !. Nog heel veel succes !. "
25  februari
2018

Jef Faes
"Beste Bart,
Bedankt voor je optreden in Temse van vrijdag 23/2 ll. Je hebt me laten genieten van een reis in jouw wereld. Ik kende je al van liedjes die ik gebruik en aanbeveel op burgerlijke begrafenissen. Nu ken ik een andere Bart, eentje die ook kan genieten en mij kan laten genieten van het leven. Thanks... En tot nog eens, ik kijk er al naar uit."
17  februari
2018

schevenels
"Beste Bart nog vele gezonde en gelukkige jaren samen met lona en liesbeth.Grts Je Genkse vrienden van de Rock en Roll"
15  februari
2018

Carine
"Beste Bart,
samen met mijn zus genoten van jouw optreden gisteren in Opglabbeek en nog wel de verjaardagseditie, het was super. Ook weer 'oude' bekenden ontmoet wat altijd plezierig is . Bedankt voor de lekkere koek, deze werd genuttigd op jouw gezondheid. We kijken al uit naar je volgende optreden ... Nog een fijne avond en met de zon in het hart, regenachtige groeten van
Carine uit Gruitrode !"
14  februari
2018

Nelly De Boeck
"Gelukkige verjaardag Bart, en een fijne Valentijnsdag voor jou en Liesbeth en de kleine Lona. Tot zondag Nelly en Eric"
14  februari
2018

Walter en Julia
"Fijne verjaardag Bart!"
14  februari
2018

Jean-Pierre Michiels
"Bart, van harte proficiat met je verjaardag, ... wat is het fijn te verjaren op Valentijn. Vanavond zitten we in Opglabbeek in de zaal en zingen we uit volle borst voor jou, ... ja allemaal.
Groetjes uit Genk,
Christiane en Jean-Pierre"
14  februari
2018

marcella
"een gelukkige verjaardag een goede valentijn van Tijs Maike en Marcella tot in kortenak"
14  februari
2018

Chantal
"Van harte proficiat met uw verjaardag, Bart. En gelukkige Valentijn !"
14  februari
2018

Jeannine Van Gompel
"Dag Bart een heel gelukkige verjaardag maak er een mooie dag van .Voor jou Liesbeth en Lona ook een gelukkige Valentijn .Groeten en tot zondag in Herzele."
13  februari
2018

Fam.Goeminne
"Bart proficiat met je verjaardag een leuke Valentijn samen met Liesbeth dank Bart voor al je mooie liedjes van harte Fam. Goeminne Wingene "
12  januari
2018

Kim
"De bende van 8 heeft weeral genoten van je concert te Sint-Niklaas. Super"
24  december
2017

Gratienne
"Dikke merci voor gisteren in Kortrijk, (ondanks stemproblemen) genoten van u optreden. Bij je optreden vergeten we even alle ellende om ons geen heen. Weer een herinnering waar weer regelmatig nog zal over gepraat worden, dus aub wacht geen drie jaar meer om opnieuw terug te komen naar Kortrijk Fijn dat je ook tijd maakte nadien om cd's te tekenen.
Heel fijne feestdagen voor u en Liesbeth en al wie u dierbaar is en vooral een goede gezondheid.
groetjes uit Kortrijk, Gratienne
en n'n dikke pieper
ps ik heb wel alle dvd's van The High Chaparral, was gewoon niet weg te slaan voor de TV"
>