05  augustus
2016

Mie Moerenhout
"Beste Bart
Onlangs zag ik je optreden in Kortrijk... het was een geweldig optreden ! ik heb er echt van genoten. Fijn was ook dat je nadien zoveel tijd nam voor je fans ... Ik hoorde je al graag maar nu nog veel liever :-)
Sportieve groet
mm"
03  augustus
2016

D'hondt Marjan
"Beste,
zijn jullie de westhoek vergeten ?"
16  juli
2016

Christinne
"Namens al je vrienden van 't Manneke uit de Mane : aan onze niewe fantastische ridder Bart Herman : ne dikke proficiat met je plaats in de Vlaamse top 100, maar.... voor de Mannekesvrienden bekleed jij wél de EERSTE PLAATS.
Groetjes, ook aan Liesbeth"
11  juli
2016

Nelly De boeck
"Beste Bart,
Van harte proficiat met je 16 de plaats in de Vlaamse top 100 het doet ons veel plezier dat 'Bartje is een leuke naam' eveneens een plaatsje kreeg in de top 100.We zien al uit naar een volgend optreden in augustus.
We wensen jou en Liesbeth nog een mooie zomer en een fijne vakantie.
Groetjes van Nelly en Eric"
05  juli
2016

christel Kerremans
"Hey; ons moeder is superfan van u, ik heb voor haar verjaardag ticket gegeven 25 februari in Leuven( ik ben ok wel fan zene, we gaan samen) Ze zei ik ben er zeker van dat hij da liedje voor Koen Crucke heeft geschreven. Just gezien op you tube, Ge staat op den achtergrond, ik dacht da kan wel, ik zou da bangelijk vinden da ge da liedje van Koen Crucke zou zingen voor Louisa Gillabel. Een mooi verjaardagscadaeauke zijn. Ik krijg rillingeng als da hoor
Groetjes"
02  juli
2016

marina creten
"Hallo Bart , ben ook in mijn element ! Kaart ligt klaar mei 2017 zwaneberg gang o stoel 12 kijk er al naar uit "
23  juni
2016

beatrice
"Dag Bart
Super mooi liedje" ode aan de zon " heb ik gezien op ment tv ik zou graag weten op welke cd van jou dat liedje staat groetjes uit Ieper "
20  juni
2016

lia
"zondag 19/06/16
de Leie... de warme zon... zij had haar stek gevonden op het dek van de Barge en begeleidde het select gezelschap richting Gent waar de Leie de Schelde ontmoet. De genodigden genoten van de pareltjes van nummers, 1 voor 1. Het was een Ode aan de zon(dag). "
16  juni
2016

Gratienne
"Hallo Bart,
Juist je nieuwe cd gele rozen beluisterd, prachtig! Ben ook heel content dat "den 1ste pieper" erop staat. Heel goeie keuze van samenstelling van jullie.
Leuk detail heb de cd ook voor mijn mama gekocht want ze is ook gek van die kerel op de radio. Wanneer kom je nog eens naar Kortrijk voor een optreden ?
groetjes
"
16  juni
2016

Fam. Goeminne
"Dag Bart wat hebben wij weer genoten van uw optreden zaterdag laatst in Roeselare we kijken al uit naar je nieuwe cd bedankt Bart voor al je mooie liedjes we hebben nu al kaarten voor 10 december in Aalter groeten uit Wingene van de Fam. Goeminne"
13  juni
2016

mia
"Bart,
We hebben er zaterdag echt van genoten van je optreden in roeselare. We vroegen je nog vorig jaar voor onze trouwdag voor de dienst maar dan je een optreden in wervik. Ik deed nu een verassing voor mijn man. proficiat!!"
15  mei
2016

Jeannine Van Gompel
"Prachtig radio programma .Ik had de deur die hier altijd voor iedereen openstaat gesloten hoorn van de telefoon en gsm uit . Briefje op de deur terug beschikbaar om 5 over 10 wilde niet gestoord worden mooi programma en fijn om die dingen van jou leven te horen. Doe zo verder Bart je brengt plezier in het leven van vele mensen met jou mooie teksten . Het zouden gedichten kunnen zijn . De muziek bij het programma was heel toepasselijk.Groeten ook aan Liesbeth . Jeannine."
08  mei
2016

Yvette
"Beste Bart, Juist uw liedje "Cadeau voor Mama" gedownload van I-Tunes. Heel mooi. Dat belooft voor de komende CD ..... Nu maar hopen dat al de fans ook dat liedje downloaden van I-Tunes, (echt de moeite), dan sta je weldra op 1 in de Vlaamse Tophit. Zeker doen beste fans. Groetjes."
03  mei
2016

Nelly De Boeck
"Beste Bart,
We hebben gisteren je nieuwe single "Cadeau voor Mama" op radio 2 gehoord, zoals altijd een heel mooie tekst en een mooie melodie, ja we hebben er van genoten.
Jou concert in Gentbrugge was zoals altijd weer super. Het enthousiaste publiek is echt me jou meegegaan voor geslaagde avond. Dank je wel Bart, wij hopen nog lang van je ontroerende liedjes te kunnen genieten. We kijken uit naar je volgende twee nieuwe CD's Groetjes voor jou en Liesbeth en tot in Eeklo
Nelly en Eric"
20  april
2016

Denijs Patricia
"Dag Bart, dikke pluim voor u en uw muziekanten. We hebben er echt van genoten van uw concert in Heist Op Den Berg. En amai op dat bovenste rijtje hoog ze maar super goe en vooral dat vergezicht café. Uw Brakelse fans. Dada en tot volgend optreden ergens ten velde.Peter en Patricia."
20  april
2016

cesar zaman
"Den 1ste Pieper heeft mijn hart gestolen.
Ik zou graag naar een optreden gaan van U maar de ziekte heeft me aan het bed gekluisterd."
17  april
2016

marina creten
"dank voor het optreden in heist op den berg gisteren voor de derde keer en het was weer super ! nieuwe song high chapperal weer top ! kijk uit naar nieuwe cd's in september en tot volgend jaar in zwaneberg . groetjes marina"
11  april
2016

Vanhomwegen Erwin
"Beste Bart, Is de CD al beschikbaar waar "De Geest van de High Chaparral" opstaat? Het liedje klink GEWELDIG! Ik hoop dat er nog van dat komt! Groetjes van Erwin Vanhomwegen aka Wyatt Earp "
09  april
2016

Jeannine Van Gompel
"Dag Bart bedankt dat je ons deze avond meenam met het liedje ( ga je met me mee ) ,we zijn met jou meegegaan. Het was genieten van de liedjes die uit jou hart en pen komen ze blijven ontroeren.Zowel de rock en roll als het walsje .Het was weer super .Liefs voor jou en Liesbeth . Jeannine."
20  maart
2016

Carla
"Weer een super optreden, Bart gisteren van jou en je muzikanten in Leuven ! Groetjes en tot de volgende !"
>