05  februari
2016

Jeannine Van Gompel
"Dag Bart wat een leuk optreden in Mol.Blij dat we jou nog eens gezien en gehoord hebben. Heb echt genoten van je warme stem je gitaar spel en dan jou prachtige nummers . Blij ook dat je als afsluiter de GELE ROZEN bracht. We zien jou terug in Bree. Vele groeten uit Balen Jeannine."
02  februari
2016

Nelly De Boeck
"Dag Bart,
Net op de radio jou nieuwe singel gehoord, mooi, roept herinneringen op aan mooie tijden. Van Country muziek kunnen we ook wel genieten maar toch moeten we nog even wennen maar het komt goed. We hopen het liedje nog veel op radio 2 te horen.
Groetje voor jullie beide
Nelly en Eric "
31  januari
2016

wendy neirynck
"Ik heb 2 kaarten te koop voor het concert van Bart in Ninove di op zaterdag 5 maart om 20.00 uur de plaatsen zijn Rij B zetel 10 en 12. het is 18,00 euro per kaart interesse stuur een mail naar wendy.patrick@telenet.be"
20  januari
2016

Gerd
"Liesbeth ,
Wel wat laat maar toch nog van harte gefeliciteerd. Iets 'wijzer' worden heeft ook z'n voordelen. Genieten en dingen doen die je graag doet.
@Bart, voor m'n 60ste verjaardag eind november heeft 'n Kempense zangeres op 'n paar uur tijd 'Ik ga dood aan jou' ingestudeerd. Speciaal om dit op m'n verrassingsfeestje te kunnen zingen. 't Was prachtig.
Ondertussen kijken Tutti Frutti en ik al uit naar jouw optreden in Bree. Mol is nog 'n ?
Beste wensen nog voor jullie en hou het gezond.
Grtjs,
Gerd"
20  januari
2016

Meerman Marlene
"Liesbeth, hartelijke gelukwensen met je verjaardag.
Marlene"
18  januari
2016

Nelly De Boeck
"Beste Bart en Liesbeth,
Liesbeth ook wij wensen je een gelukkige verjaardag. Maak er een heel fijn en liefdevol jaar van. We hopen dat we jullie dit jaar nog dikwijls kunnen ontmoeten en genieten van de fantastische liedjes van Bart. Een dikke knuffel van ons.
Nelly en Eric "
17  januari
2016

Jeannine Van Gompel
"Dag Bart en Liesbeth.Ook langs deze weg een gelukkige verjaardag Liesbeth.Hier bij ons zeggen ze een nieuwe voordeur.Maak er een spetterend jaar van.Groeten en een knuffel van Jeannine."
12  januari
2016

Gratienne
"Hallo Bart,
Een gelukkig 2016 en laat ons genieten van elk moment.
Ik kijk uit naar je nieuwe cd en hoop dat "den 1ste pieper" er op zal staan. Ik moet nog vaak denken aan je optreden in Kortrijk op 3 dec 2014 in de stadsschouwburg, het blijft zo'n mooie herinnering. Ik hoop dat er dit jaar een optreden gepland is in Kortrijk.
Vele groetjes en n'n dikke pieper van een hele grote fan uit Kortrijk,Gratienne"
12  januari
2016

Hilde
"Dag Bart,
Ik ben de mama van dat kleine ventje die zaterdag naar je optreden kwam kijken samen met zijn doopmeter.Hij straalde, had daar al zolang naar uitgekeken. Dank je wel om hem gelukkig te maken door een vriendelijk woord en natuurlijk je muziek! Vriendelijke groetjes.
Hilde"
10  januari
2016

Jacqueline
"Heb enorm genoten op 9 januari van je optreden Bart. Riep allerlei herinneringen op.
Super ! Je gaat mij nog zien.
Grtjs Jacqueline "
10  januari
2016

Nelly De boeck
"Beste Bart,
Proficiat met het mooie optreden in Sint-Niklaas. Bedankt dat je ons terug meenam van bij de eerste tonen van het prachtige liedje 'Ga je met me mee'
Weer volop genoten van je liedjes die recht uit je hart komen en hierdoor zoveel mensen weet te ontroeren.
We hebben er weer enorm van genoten.
Tot in Herzele
Nelly en Eric "
10  januari
2016

kim
"Gisterenavond in sint niklaas , top artiest met gevoel , we genieten nog na van zoveel energie"
04  januari
2016

Gerard
"Aan de vrienden van de rock and roll, maar vooral aan onze Bart, de beste wensen en een gezond maar vooral, muzikaal jaar, dat we weer volop mogen genieten van jou heerlijke optredens.
Groeten Gerard"
30  december
2015

Peter en Patricia
"Beste Bart, dikke proficiat met uw optreden in Oosterzele,echt super zo starten met een van onze favourietjes, mocht dit nu ook nog eindigen met dit vergezicht café dan touren we zeker in 2016 ook nog veel met je mee. Alvast een fijn eindejaar toegewenst en een spetterend 2016. grtjs Peter en Patricia."
28  december
2015

Marleen Ingelbinck
"Beste Bart,
Gisteren genoten van het optreden in Oosterzele, mooie teksten op goede muziek. Doe zo verder, we kijken uit naar een volgend optreden en uw nieuwe CD. Marleen en Willy "
27  december
2015

Anja
"Dag Bart, proficiat met je schitterend optreden vandaag in Oosterzele. Heel mooi gebracht, mooie teksten en ook heel goeie muzikanten die je begeleiden! We hebben er enorm van genoten - bedankt hiervoor. Mvg, Rob en Anja "
27  december
2015

Isabelle
"Hey Bart, hoe mooi was dat, jouw optreden in Oosterzele,..daar word ik even stil van. Zo puur en warm, jouw liedjes komen recht uit het hart dat hoor je zo, ik heb er geweldig van genoten en hoop je in de toekomst nog eens aan het werk te zien. Doe zo verder! Ps: proficiat aan de drie muzikanten
"
23  december
2015

Jeannine Van Gompel
"Bart en Liesbeth voor het nieuwe jaar wens ik jullie tijd om van kleine dingen te genieten ,rust om stil te staan bij mooie momenten , sterkte om tegenslagen te overwinnen , vriendschap om je hart te verwarmen , humor om wat sober is in te kleuren ,een glimlach om elke dag mee te beginnen ; Groeten jeannine"
20  december
2015

Sven
""Hey Bart,

Je optreden gisteren in de kerk van Outrijve was super, zelfs zonder jouw muzikanten erbij weet je telkens het publiek te raken met je humor en jouw schitterende liedjes. Alvast bedankt en tot een volgend concert hier of daar..."
13  november
2015

ann devolder
"beste Bart,

hoe tof dat je naar Roeselare komt....finally...we hebben gereserveerd en kijken er vol verwachting naar uit! "
>