25  januari
2015

familie Duymelinck-Van Poucke
"Wij hebben gisteren in Hamme ongelofelijk genoten van jou concert. Het heeft onze ziel geraakt. Tot de volgende keer."
25  januari
2015

Irène é Etienne Leys
"Beste Bart(je) wij zijn gisteren naar jou optreden in Hamme geweest, het was super. Van de eerste tot de laatste noot hebben we genoten en jou bindteksten zijn zo zalig om naar te luisteren. Jij hebt ons weer een avond met topontspanning gegeven. Je teksten zijn zo pakkend en wat een stem.
Vele groeten, Fam. Leys"
10  januari
2015

Gerard
"Hallo Bart(tje)
Allereerst een gelukkig maar vooral een muzikaal 2015, dat we nog lang van al jou mooie muziek en teksten mogen genieten. Tot op een van je komende optredens, waar ik nu al met veel plezier naar uit kijk.
Gegroet vanuit Bocholt."
05  januari
2015

de busschere didier
"doe zo verder.prachtige muziek en stem.groetjes, didier."
02  januari
2015

Gerd Berrevoets
"Voor het nieuwe jaar wens ik jullie 365 muzikale dagen van vreugde, warmte en geluk.
HIER KOMT DAN MIJN ‘SPECIAL REQUEST’:
Als trouwe fan kom ik zaterdag 7 feb 2015 samen met m’n vriendin Lut (Hens), ik noem haar Tutti Frutti (of partner in crime) naar het optreden van Bart. Daar ik zelf geen zus heb maar bij Lut altijd terecht kan om te klagen, te zagen en ook om plezier te maken, had ik graag dat Bart die zaterdag het liedje ‘ZUSTERLIEFDE’ zou opdragen aan ‘Tutti Frutti’ van haar ‘Partner in crime’ (ter verduidelijking wij zijn beste vriendinnen).

Ik weet dat zij dit geweldig zou vinden en ik ook uiteraard. Ik heb haar ticket voor dit optreden cadeau gedaan voor haar verjaardag en dit is nog ‘ns een extra verrassing.

Alvast heel erg bedankt en wees maar zeker dat we weer zullen genieten.
Grtjs,
Gerd (vrouwelijk)
"
28  december
2014

Nelly De Boeck
"Hallo Bart,
Wat een goed nieuws dat we je in de top 100 van radio 2 kunnen verwachten. Gauw nog eens stemmen om je zo dicht mogelijk bij de eerste te krijgen want jij verdient het om vooraan te staan in die top 100.
We wensen jou en Liesbeth nog fijne feestdagen en vooral een goede gezondheid en heel veel liefde in 2015.
Groetjes en tot een volgend optreden. Nelly en Eric "
28  december
2014

Rita Vanhoudt
"Bart, ik kom jou en het ganse team waar jij steeds kan op rekenen een fijne einde jaar wensen en voor 2015 vele optredens, mooie songs maar vooral een goede gezondheid!"
23  december
2014

danielle
"Mijn moeder en ik komen in februari terug naar Leuven om nogmaals van je optreden te genieten.Mijn moeder die ouder is dan 82 j,weet jou muziek te apprecieren en mee te zingen.onze beste wensen en tot dan,een week voor jou geboortedag.Danielle"
21  december
2014

De Vos-Denijs Peter en Patricia
"Hey Bart, thx voor geslaagd optreden op kerstmarkt in het Leuvense,voor ons alvast goeie start voor shopping tweedaagse. En wat viel dat weerken daar toch mee zeg. Fijne kerstdagen en nog een bruisend 2015. Grtjes van Brakelse fans.Dada."
18  december
2014

Jakie Goeminne
"Dag Bart wat hebben wij weer genoten van je optreden in Aalter het liedje over dementie heeft mij geraakt mijn moeder is ook dement ik weet wat het is wij hebben natuurlijk ook van je andere liedjes genoten jouw teksten zijn zo mooi dankjewel Bart wij wensen je prettige feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar Frieda en jakie uitWingene"
16  december
2014

Marc Deall
"Geachte Bart,
Heb je nog nooit zien optreden,sorry.Maar weet wel dat je een zeer goede tekstschrijver bent. Daarom zou ik een opname naar u willen toesturen voor een oprechte mening.Geef me een postadres indien het u intresseert.
Hoogachtend,
Marc Deall"
15  december
2014

Marleen BEVEREN-LEIE
"Hoi Bart , terug een super optreden in Kortrijk , zelf was je goe in form en de sfeer was er heel goe , voor jullie moet dat ook plezant zijn , ja je teksten raken vele harten ook het liedje da je geschreven hebt voor Sergio, t's een lammeke geworden , ondertussen terug oma geworden Margot heeft er terug een broertje bij , VIKTOR nu heb ik zes kleinjongens , k' wens je nu al leuke eindejaars feesten ! Tot binnenkort , groetjes aan Liesbeth en je viervoeter n groetjes Marleen "
14  december
2014

Polot
"Enorm genoten van uw optreden in het auditorium van aalter, proficiat en dank voor al uw mooie liedjes."
14  december
2014

Monique
"Een fantastisch optreden van Bart gekregen in Aalter. Dikwijls kippenvel momenten vooral bij het liedje over dementie. Mijn mama is op 25/10/2014 gestorven en was dement, de tekst van het liedje is zo herkenbaar! De tranen bleven niet uit, dat kan ik verzekeren! Bedankt Bart voor je heel mooie teksten en fantastische muziek. Je bent een talent! Mercie !!!! "
14  december
2014

Marleen
"Bart jouw optreden in Aalter was schitterend, ik genoot met volle teugen. Prachtige muziek en JOUW teksten zijn levensecht. Ik werd met momenten zeer emotioneel en tranen vloeiden maar ook dat kan deugd doen, ik dacht aan mijn lieve man die onlangs overleden is. Hij zou ook genoten hebben. Dank je Bart(je)"
09  december
2014

Maarten
"Absoluut een top optreden in Lanaken afgelopen vrijdag. Onbegrijpelijk dat zo'n uitmuntende singer-songwriter niet meer erkenning heeft genoten in zijn carrière en dat de zaal gevuld was met een overwegend ouder publiek. Ik hoop je snel weer ergens in de buurt te mogen treffen."
09  december
2014

Glorieux JP
"Erg genoten van je concert in Kortrijk. Prachtige muziek en teksten. Het lied bij het buitengaan was zeer emotioneel.
Proficiat Bart. Wij komen zeker nog terug naar je concerten"
08  december
2014

Anne Mallet
"Heel erg genoten van je concert in Geraardsbergen. Heel gevoelig ook, kenmerkend voor jou!
Dank en nog veel geluk in je zoektocht naar het geluk, Bartje"
07  december
2014

betty vanaudenhove
"Genoten van uw optreden gisterenavond in Geraardsbergen. Waar vind ik de tekst "bij het buitengaan"...in 1 woord SUPER"
06  december
2014

Terwingen Eric
"Super gisteren in Lanaken Bart.Nieuwste cd Bartje brengt het geluk 'super' en gesigneerd.Bedankt je brengt het geluk,tot de volgende keer.groetjes Eric,Marie Jeanne ,Tilly en Andre uit Maasmechelen."
>