12  april
2014

Silvia
"Gisteren jouw nieuwe cd 'Bartje zoekt het geluk' gekocht! Echt prachtig! "
11  april
2014

Marleen &Joske beveren-leie - hulshout
"Hoi Bartje, intens genoten van je optreden in Heist Op Den Berg , voor jos was het een thuis optreden maar voor mij wel ver weg maar dat heb ik er wel voor over, zo'n optreden heb ik nog nooit meegemaakt , joske was ook blij dat Mieke er was want Jos z'n broer die blind is zingt ook en Mieke kent hem , z'n artiesten naam is RUDOLF STEVENS ben er ook al naar toe geweest maar t'is nie erg m'n ding maar ja soms moet dat wel ! Zie maar dat je terug kan optreden in Vlaanderen dan ben ik er zeker bij , groetjes van ons , ook aan Liesbeth en je viervoeter ! Marleen "
09  april
2014

MARLEEN BEVEREN-LEIE
"Hoi Bartje ,Proficiat zo'n optreden als in Heist-Op -Den Berg heb ik nog maar zelden meegemaakt zo'n sfeer was super goe en voor jou moet dat ook plezant zijn , t' was genieten met een lach en een traan ,groetjes !! "
05  april
2014

Wiske
"Héél erg genoten van je solo-concert in Heist op den Berg gisteren! Smaakt naar meer :'t was warm, ontroerend, grappig... Bart, je zou wat meer naar regio Lier/Mechelen mogen komen! "
05  april
2014

marina
"ben met bibberende knieen naar heist op den berg gekomen , mijn eerste concert en dan nog helemaal alleen ! ik heb ontzettend genoten ! al mijn lievelingsliedjes gehoord , prachtig , gelachen maar ook een traantje gelaten ! dank u wel ook aan stefan om de foto te trekken !"
03  april
2014

Wim en Elza
"Maak er morgen in Heist iets moois van.
Zo vaak kom hier niet in de buurt.
Nog een optreden in de Rio in Katelijne geplant?
Dat is hier 50m vandaan?
Volgende keer van harte welkom!
gr"
23  maart
2014

Carine Wirix
"leuk optreden gisteren in St-Gillis Dendermonde. We hebben genoten, Carine en Danny"
23  maart
2014

jeannine
"Beste Bart na 40 jaar huwelijk is mijn man Toon 62 plots overleden hij was een sportief iemand en samen hebben wij van jou cd genoten ook van jou optreden in Balen.Voor ons is het liedje van de gele rozen heel toepasselijk.Nu heb ik ook jou laatste cd gekocht hij is weer heel goed ,ik moet er nu wel alleen naar luisteren en de tranen vloeien dan wel vooral met het liedje bij het buitengaan maar ik vindt wel veel troost in jou muziek en ik hoop dat je nog veel mooie nummers mag maken lieve groeten Jeannine."
23  maart
2014

marc vaneuckelom
"giseren hebben wij genoten tijdens u optreden in st gillis dendermonde het was de toch van veurne naar het gildenhuis meer dan waarte . echt een super schow .
bedankt viir u fijne muziek grtz van uit veurne marc en ann
"
22  maart
2014

geert vdh
"mijn vriendin heeft een einde aan haar leven gemaakt na een zwaar gevecht tegen haar verslaving, maar een positief ding in haar leven was dat jij je gevecht tegen die vreselijke ziekte had gewonnen. geen woorden genoeg maar dank voor het lied "als je drinkt" groetjes van een hopeloze ik"
21  maart
2014

ann devolder
"sinds jaar en dag ben ik fan en dat blijf ik..forever and ever...jammer dat mijn facebook-verzoek nog niet is aanvaard...check je es,bart? groetjes aan liesbeth.ann"
15  maart
2014

martine
"sinds gisteren ben ik fan van Bart Herman,nadat ik gratis zijn modeschow zag,vanuit De Maximiliaan aalst,goed gedaan Bart (Y) :)en vanaf nu beluister ik jouw muziek :) "
14  maart
2014

Janssens Frieda
"Ik vind nog altijd, na al die jaren dat maar één liedje het songfestival kon winnen ; ik ga dood aan jou .... stel je dit liedje voor in het italiaans .... plakker tot en met .... t' was een schot in de roos. Proficiat Bart het blijft het mooiste ned. liefje ooit. xxx "
01  maart
2014

Goeminne Jakie en Frieda
"Bart uw nieuwe cd is reeds in ons bezit en hoe kan het anders het is weer top Bartje is een mooie naam en dat weten wij de naam van onze zoon is gewoon Bartje bedankt Bart voor je mooie muziek en prachtige teksten familie Wingene"
28  februari
2014

Kerremans Christel
"Amai Bartje, mij gisteren in Opwijk geen seconde verveeld,
echt genoten. Ik had u ooit gezien op Pukema in Puurs, heb verschillende cd's. Ik heb kaart cadeau gedaan aan mijn moeder voor haar verjaardag en zij heeft er ook van genoten. Ik kom zeker nog eens. Groetjes"
26  februari
2014

Kris Verreydt
"ik ben een grote fan van u. Ik heb 8 cds bij mij thuis . ik wil heel graag een mooi postkaart om in mijn grote kaft te steken. Ik wil u heel graag zien op de Grote Markt in stad Herentals op het podium op Herentals Feest. Ik wil ook met jou praten, want ik ken u niet. Je bent een goede zanger. Ik heb een grote, gele kaft met veel foto in zitten: 10 fotos van u en ook krantenknipsels. Ik wens u een proficiat omdat jij veel optreedt in België. Wanneer komt u naar Herentals . Ik heb ook een nieuwe cd in de winkel gekocht in februari
Alvast bedankt
Kris Verreydt rode kruisstraat 49 103 bus 2200 Herentals"
24  februari
2014

Magda De Neve
"Weerom een schot in de roos met de nieuwe cd.!!!! Ben reeds in bezit van de nieuwe cd, en bedankt Liesbeth de tickets zijn binnen voor binnen voor Leuven."
24  februari
2014

Magda De Neve
"Beste Bart ,ken je niet persoonlijk ,heb al je cd's en telkens opnieuw weet je me te treffen met je prachtige teksten zoals Mevr.De Boeckt schrijft kan ik het niet beter verwoorden ,en hoop je in Leuven eens esht aan het werkt te zien .Dank voor de mooie muziek!!!Magda"
20  februari
2014

Mary
"Proficiat met de nieuwe cd. Hij is prachtig!!!"
19  februari
2014

andre
""beste bart
het mini-optreden in de makro eke was echt genieten van het eerste tot het laatste lied,de nieuwe cd is prachtig mooie teksten bedankt"
>