20  juni
2016

lia
"zondag 19/06/16
de Leie... de warme zon... zij had haar stek gevonden op het dek van de Barge en begeleidde het select gezelschap richting Gent waar de Leie de Schelde ontmoet. De genodigden genoten van de pareltjes van nummers, 1 voor 1. Het was een Ode aan de zon(dag). "
16  juni
2016

Gratienne
"Hallo Bart,
Juist je nieuwe cd gele rozen beluisterd, prachtig! Ben ook heel content dat "den 1ste pieper" erop staat. Heel goeie keuze van samenstelling van jullie.
Leuk detail heb de cd ook voor mijn mama gekocht want ze is ook gek van die kerel op de radio. Wanneer kom je nog eens naar Kortrijk voor een optreden ?
groetjes
"
16  juni
2016

Fam. Goeminne
"Dag Bart wat hebben wij weer genoten van uw optreden zaterdag laatst in Roeselare we kijken al uit naar je nieuwe cd bedankt Bart voor al je mooie liedjes we hebben nu al kaarten voor 10 december in Aalter groeten uit Wingene van de Fam. Goeminne"
13  juni
2016

mia
"Bart,
We hebben er zaterdag echt van genoten van je optreden in roeselare. We vroegen je nog vorig jaar voor onze trouwdag voor de dienst maar dan je een optreden in wervik. Ik deed nu een verassing voor mijn man. proficiat!!"
15  mei
2016

Jeannine Van Gompel
"Prachtig radio programma .Ik had de deur die hier altijd voor iedereen openstaat gesloten hoorn van de telefoon en gsm uit . Briefje op de deur terug beschikbaar om 5 over 10 wilde niet gestoord worden mooi programma en fijn om die dingen van jou leven te horen. Doe zo verder Bart je brengt plezier in het leven van vele mensen met jou mooie teksten . Het zouden gedichten kunnen zijn . De muziek bij het programma was heel toepasselijk.Groeten ook aan Liesbeth . Jeannine."
08  mei
2016

Yvette
"Beste Bart, Juist uw liedje "Cadeau voor Mama" gedownload van I-Tunes. Heel mooi. Dat belooft voor de komende CD ..... Nu maar hopen dat al de fans ook dat liedje downloaden van I-Tunes, (echt de moeite), dan sta je weldra op 1 in de Vlaamse Tophit. Zeker doen beste fans. Groetjes."
03  mei
2016

Nelly De Boeck
"Beste Bart,
We hebben gisteren je nieuwe single "Cadeau voor Mama" op radio 2 gehoord, zoals altijd een heel mooie tekst en een mooie melodie, ja we hebben er van genoten.
Jou concert in Gentbrugge was zoals altijd weer super. Het enthousiaste publiek is echt me jou meegegaan voor geslaagde avond. Dank je wel Bart, wij hopen nog lang van je ontroerende liedjes te kunnen genieten. We kijken uit naar je volgende twee nieuwe CD's Groetjes voor jou en Liesbeth en tot in Eeklo
Nelly en Eric"
20  april
2016

Denijs Patricia
"Dag Bart, dikke pluim voor u en uw muziekanten. We hebben er echt van genoten van uw concert in Heist Op Den Berg. En amai op dat bovenste rijtje hoog ze maar super goe en vooral dat vergezicht café. Uw Brakelse fans. Dada en tot volgend optreden ergens ten velde.Peter en Patricia."
20  april
2016

cesar zaman
"Den 1ste Pieper heeft mijn hart gestolen.
Ik zou graag naar een optreden gaan van U maar de ziekte heeft me aan het bed gekluisterd."
17  april
2016

marina creten
"dank voor het optreden in heist op den berg gisteren voor de derde keer en het was weer super ! nieuwe song high chapperal weer top ! kijk uit naar nieuwe cd's in september en tot volgend jaar in zwaneberg . groetjes marina"
11  april
2016

Vanhomwegen Erwin
"Beste Bart, Is de CD al beschikbaar waar "De Geest van de High Chaparral" opstaat? Het liedje klink GEWELDIG! Ik hoop dat er nog van dat komt! Groetjes van Erwin Vanhomwegen aka Wyatt Earp "
09  april
2016

Jeannine Van Gompel
"Dag Bart bedankt dat je ons deze avond meenam met het liedje ( ga je met me mee ) ,we zijn met jou meegegaan. Het was genieten van de liedjes die uit jou hart en pen komen ze blijven ontroeren.Zowel de rock en roll als het walsje .Het was weer super .Liefs voor jou en Liesbeth . Jeannine."
20  maart
2016

Carla
"Weer een super optreden, Bart gisteren van jou en je muzikanten in Leuven ! Groetjes en tot de volgende !"
20  maart
2016

Smolders J
"Bedankt voor je optreden gisteren in Leuven. Het was super, zoals altijd. Mogen meezingen met uw "ode aan de zon", momenten stil ontroerd een traan wegpinken om meteen daarna los uit de bol te gaan bij Rock & Roll.....Ja, Ik heb geweldig genoten. Ik volg je al heel wat jaartjes en als je in Leuven, Diest en Scherpenheuvel optreed dan ben ik er. Tot de volgende. Groetjes, SJ"
14  maart
2016

Nelly De Boeck
"Hallo Bart en Liesbeth,
Gisteren zoals altijd weer van een prachtig optrede kunnen genieten in Sleidinge. Je was weer super, samen met je muzikanten wist je de ganse zaal weer mee te nemen in jou teksten en muziek. Je weet het ontroering en emoties zijn nooit ver weg. Bedankt Bart we blijven je volgen.
Groetjes van ons beide
Nelly en Eric"
08  maart
2016

Meerman Marlene
"Bart, wij hebben op zaterdag 5 maart in de Plomblon met ons allen heerlijk genoten van je prachtig optreden. En nogmaals hartelijk bedankt om voor mijn kleindochter Karolien te zingen voor haar tiende verjaardag. Groetjes van ons allen"
06  maart
2016

Hugo De Henau
"Dag Bart, gisteren in de Plomblom Ninove. Ferm optreden zo in je eentje. Opening met Glen Campbells bekende duet doe je zo maar alleen, 't is net of je speelt met twee gitaren. Een echte prof bezig gezien, wijze anekdotische woorden, mooie liedjes, fijne poëzie, goed ad vleugel maar vooral prachtig gitaarspel, je beheerst dat beestje ongelooflijk goed. En met respect naar je vader (en moeder) van wie ik nog les kreeg : de muziekpedagoog. Doe hem de groeten! Tot nog eens en blijf ons maar verrassen. Je bent van ons! Groet. Hugo en Leen"
03  maart
2016

simonne Janssens
""hallo Bart,ben de 27 december naar de Kluize geweest in Oosterzele was geweldig , dan 14 februarie in Herzele naar je verjaardagschouw, terug geweldig we krijgen er niet genoeg van ,we volgen je al vele jaren ,We houden van jou ,tot ziens "62"
02  maart
2016

Germaine en Peter
"Hallo Bart, wij volgen je nu al enkele jaren, maar genieten steeds opnieuw van je warme stem en diepe teksten. Het was weer een fantastisch optreden in Bree. We genoten van het begin tot het einde. Doe nog lang voort en nog een dikke proficiat met je verjaardag!"
29  februari
2016

Josée
"Weer een schitterende avond in Bree gehad. Van begin tot het einde was het op en top genieten van je warme stem en mooie teksten. Bedankt Bart. en groetjes aan jullie beiden."
>