21  juni
2015

Anne.Brughmans
"Bart,wat was je verhaal boeiend zatermorgend, ik was verrast met de aanhaling van I Ta Corsica ik die groep namelijk gezien tijdens een verlof op Corsica, die zijn aangrijpend, ik heb het terug een paar keer beluisterd. Bedankt,groetjes. Anne"
20  juni
2015

Jeannine Van Gompel
"Dag Bart,mijn dag is weer goed jou twee uur te horen op de radio ik voelde zelf mijn jeugd terug komen nostalgie,je raakt met jou liedjes altijd mijn hart .Vooral ' REGEN ' en 'EEN NIEUWE HEMEL 'vindt ik prachtig de 'GELE ROZEN' waar ik een mooie herinnering aan heb en het 'LIED VAN DE STERREN' waar bij mij de tranen altijd lopen.Je doet van alles wat het is als 'Tuimelkruid' En daar voor dank je wel voor al die mensen die jij gelukkig maakt met jou muziek.Een gemeende knuffel voor jou en Liesbeth.Jeannine."
20  juni
2015

de smet
"dag bart,luister naar tracktocht,die moldau en over wim de craene,voel men jeugd terug,om uit te blazen luister ok naar die moldau,om te ontstressen,leuk programma,groetjes"
03  juni
2015

maike en Marcella
"een geslaagde avond tot in Leuven Maike en Marcella en de groetjes van Tijs"
02  juni
2015

Gerard
"Geslaagde avond in Beringen, blij aanwezig te zijn geweest. Kijk nu alweer uit naar volgende optredens, vooral dan in Bree, de Breughel op 27 februari 2016. Info: cultuur@bree.be

Tot vlug, rock n roll vriend"
02  juni
2015

Peter en Patricia
"Hallo Bart, dikke proficiat voor u en uw muziekanten, dit was een super ode ad zon concert, dit willen wij nog wel's horen,gewoon top, onze favourietjes op een rijtje,mooi zo,echt voor herhaling vatbaar.tot de volgende, vele grtjs. Peter en Patricia."
31  mei
2015

Verboven Suzanna
"Bart bedankt voor de fijne Avond in Casino Beringen de Rock en rol
Doet mijn hard sneller slaan zo mooi en dan Gele rozen mijn avond was top bedankt Groeten Suzanna "
31  mei
2015

Jeannine Van Gompel
"Bart bedankt voor de spetterende avond die je mij en Louisa hebt bezorgd.Gewoon prachtig,rock en roll afwisselend met jou mooie liedjes.Je teksten en muziek raken mij telkens weer.Al ken ik jou liedjes heel goed,je weet vele harten te raken.Prachtige liedjes over de zon en dan de gele rozen. Puur genieten Een warme knuffel voor jou en Liesbeth Groeten Jeannine"
26  mei
2015

Denijs Patricia
"Hopla weekendje Center-Parcs en optreden van Bartje Herman, dit wordt alvast dubbel genieten. Grtjs Peter en Patricia."
24  mei
2015

Henri Piccini
"Uitstekende singer song writer....een van de weinige die het nederlandstalige lied nog leven inblaast. Ik hou van zijn country songs waar ik de pedal steel en de mandoline in mis. Ik ken Bert al van in de jaren 1984/1985 toen hij optradt in de Honky Tonk And Broken Hearts Saloon met zijn toenmalige band WHITE LINE FEVER...ik was de dj van de kroeg."
24  mei
2015

Chris Van Gompel
"Dag Bart,
ik heb enorm genoten van je allerlaatste huisconcert bij mijn nicht Jeannine in Balen.Het weer was prachtig, en de sfeer was super met al die warme mensen ! Ook nog bedankt voor het signeren van mijn cd's ! warme groeten, Chris"
22  mei
2015

marcella
"weer een goede vriend en collega verloren waar is de tijd samen "
21  mei
2015

Gerard
"Hey rock en roll vriend , gisteren voorstelling nieuwe seizoen 2015-2016 geweest in de "Breughel" te Bree blij jou daar op 27 februari op het podium te zien staan, maar eerst zien we ons in Beringen. Alvast iets om naar uit te kijken.

Groeten....Gerard "
28  april
2015

Ingrid
""Bartje",
enorm genoten van je optreden in Kruishoutem. Met een lach en dikwijls met tranen in de ogen. Je mooie teksten laten niemand onbewogen. Proficiat ook aan je muzikanten. Zeker voor herhaling vatbaar !!"
26  april
2015

marie paule
"mooi, prachtig, super,
een traantje weggeveegd
bij liedje "mama, ,,
en "bij het buitengaan""
26  april
2015

DE NOBELE MARLEEN
"Hallo Bart,
Ben tweemaal naar Kruishoutem geweest : je was FANTASTISCH !!! Van rock en roll- tot gevoelssongs (je deed hier en daar wel een traantje wegpinken) : je was super !. Bedankt voor de 2 prachtige avonden en tot in Zulte (Olsene) !
Marleen"
25  april
2015

Bulté Denise
"Prachtig optreden in kruishoutem. Het liedje bij het buiten gaan, overtreft hoe iemand zijn gevoelens zo kan uiten
"
25  april
2015

Anne-Marie de winter
"Prachtig optreden in Kruishoutem!..Bart is gewoon super!.."
20  april
2015

Nelly De Boeck
"Beste Bart,
Van harte proficiat met je concert in Eeklo het was weer geweldig zoals altijd trouwens.
Je teksten en je muziek raken me steeds weer ook al ken ik ze ondertussen al heel goed een traantje is nooit ver weg. Ook een dikke proficiat aan je muzikanten die het ook voortreffelijk hebben gedaan. De sfeer zat er weer goed in.
Dank je wel Bart en Liesbeth voor fijne babbel na het concert.
Lieve groetjes en tot ziens bij een volgend optreden( hopelijk in het kort ergens te velde)

Nelly "
19  april
2015

Vlerick Claudine
"Hoi Bart,
Sedert gisteren heb jij er een fan bij!!Ik had jou al een paar keer zien optreden maar nog nooit in een gesloten ruimte(zaal) de laatste keer was op de kiosk in Zwijnaarde.Gisteren dus voor het eerst te Eeklo.Jouw muziek heeft me "geraakt" Bart(je)!Teksten met inhoud!!Het nummer"mama,moeke,ma",amai zo herkenbaar allemaal!!Ik kon mijn tranen niet meer bedwingen!Mijn mama zit momenteel in de beginfase van dementie,vandaar!Ik werk in een WZC en kom heel regelmatig in contact met demente bewoners en ik kan dat "plaatsen",....maar als het je eigen mama is dan is dat best wel zwaar!Je hebt me dus ontroerd in uitersten!Bedankt en tot ziens!Nog veel succes!!X"
>