16  september
2016

Chantal
"beste Bart,

we hebben héél erg genoten van je optreden in Deerlijk.
heerlijke nieuwe nummers met weeral prachtige teksten. om stil van te worden ...
tot de volgende keer !
Chantal en Jacques"
13  september
2016

Fons Van Craen
"Dag Herman,
Ik ben 65 en reeds lange tijd liefhebber van jou muziek.
Je bent alleszins een zanger met inhoud en muzikale "body".
Je laatste CD is ook top.
Bedankt voor je mooie songs.
Groeten,
Fons"
11  september
2016

Jaumain Heidi
"Beste vriend Bart, superbe dankt voor u prachtig optreden van gisteravond hier in Diefte in Deerlijk! Heb er super van genoten,u teksten in de liedjes zijn zo geweldig en soms heel aangrijpend!! DANKUWEL,grt Heidi
"
11  september
2016

Jozef Kerkhove
"Bedankt voor het prachtige optreden gisteren in d'Iefte in Deerlijk.Met een woord PRACHTIG"
11  september
2016

eric bossuyt
"10 09 2016 d'iefte deerlijk
prachtige avond
dank U wel Bart"
04  september
2016

Johan
"Dag Herman,

proficiat met uw nieuwe CD !! Wij zijn er hier echt van aan het genieten .. Beste groeten , Fam. Haesevoets - Janssens."
31  augustus
2016

Nelly De Boeck
"Beste Bart,
Gisteren hebben we jou mooie liedje over 'de zomer zal niet meer de zelfde zijn' in Van Gils en Gasten gehoord. De emoties waren voor ons beiden (Eric en ik) heel dichtbij. Een kindje of kleinkindje verliezen kan men moeilijk verwerken. Proficiat om dit mooie liedje op TV te brengen.

Groetjes van ons beide aan jou en Liesbeth en tot in Oostende.
Nelly en Eric "
31  augustus
2016

Ria Vanrobays
"dochter emma wordt op 16/10 18 jaar. Al van in de wieg (ttz van in haar autostoel) vraagt zei telkens jouw CD's op te leggen. Op weg naar de KULAK voor haar inschrijving nog steeds jouw muziek in de wagen! Jouw optreden in Deerlijk zal dan ook een vervroegd verrassingscadeau worden voor haar verjaardag! we zien er al naar uit. Groeten vanuit oostduinkerke"
05  augustus
2016

Mie Moerenhout
"Beste Bart
Onlangs zag ik je optreden in Kortrijk... het was een geweldig optreden ! ik heb er echt van genoten. Fijn was ook dat je nadien zoveel tijd nam voor je fans ... Ik hoorde je al graag maar nu nog veel liever :-)
Sportieve groet
mm"
03  augustus
2016

D'hondt Marjan
"Beste,
zijn jullie de westhoek vergeten ?"
16  juli
2016

Christinne
"Namens al je vrienden van 't Manneke uit de Mane : aan onze niewe fantastische ridder Bart Herman : ne dikke proficiat met je plaats in de Vlaamse top 100, maar.... voor de Mannekesvrienden bekleed jij wél de EERSTE PLAATS.
Groetjes, ook aan Liesbeth"
11  juli
2016

Nelly De boeck
"Beste Bart,
Van harte proficiat met je 16 de plaats in de Vlaamse top 100 het doet ons veel plezier dat 'Bartje is een leuke naam' eveneens een plaatsje kreeg in de top 100.We zien al uit naar een volgend optreden in augustus.
We wensen jou en Liesbeth nog een mooie zomer en een fijne vakantie.
Groetjes van Nelly en Eric"
05  juli
2016

christel Kerremans
"Hey; ons moeder is superfan van u, ik heb voor haar verjaardag ticket gegeven 25 februari in Leuven( ik ben ok wel fan zene, we gaan samen) Ze zei ik ben er zeker van dat hij da liedje voor Koen Crucke heeft geschreven. Just gezien op you tube, Ge staat op den achtergrond, ik dacht da kan wel, ik zou da bangelijk vinden da ge da liedje van Koen Crucke zou zingen voor Louisa Gillabel. Een mooi verjaardagscadaeauke zijn. Ik krijg rillingeng als da hoor
Groetjes"
02  juli
2016

marina creten
"Hallo Bart , ben ook in mijn element ! Kaart ligt klaar mei 2017 zwaneberg gang o stoel 12 kijk er al naar uit "
23  juni
2016

beatrice
"Dag Bart
Super mooi liedje" ode aan de zon " heb ik gezien op ment tv ik zou graag weten op welke cd van jou dat liedje staat groetjes uit Ieper "
20  juni
2016

lia
"zondag 19/06/16
de Leie... de warme zon... zij had haar stek gevonden op het dek van de Barge en begeleidde het select gezelschap richting Gent waar de Leie de Schelde ontmoet. De genodigden genoten van de pareltjes van nummers, 1 voor 1. Het was een Ode aan de zon(dag). "
16  juni
2016

Gratienne
"Hallo Bart,
Juist je nieuwe cd gele rozen beluisterd, prachtig! Ben ook heel content dat "den 1ste pieper" erop staat. Heel goeie keuze van samenstelling van jullie.
Leuk detail heb de cd ook voor mijn mama gekocht want ze is ook gek van die kerel op de radio. Wanneer kom je nog eens naar Kortrijk voor een optreden ?
groetjes
"
16  juni
2016

Fam. Goeminne
"Dag Bart wat hebben wij weer genoten van uw optreden zaterdag laatst in Roeselare we kijken al uit naar je nieuwe cd bedankt Bart voor al je mooie liedjes we hebben nu al kaarten voor 10 december in Aalter groeten uit Wingene van de Fam. Goeminne"
13  juni
2016

mia
"Bart,
We hebben er zaterdag echt van genoten van je optreden in roeselare. We vroegen je nog vorig jaar voor onze trouwdag voor de dienst maar dan je een optreden in wervik. Ik deed nu een verassing voor mijn man. proficiat!!"
15  mei
2016

Jeannine Van Gompel
"Prachtig radio programma .Ik had de deur die hier altijd voor iedereen openstaat gesloten hoorn van de telefoon en gsm uit . Briefje op de deur terug beschikbaar om 5 over 10 wilde niet gestoord worden mooi programma en fijn om die dingen van jou leven te horen. Doe zo verder Bart je brengt plezier in het leven van vele mensen met jou mooie teksten . Het zouden gedichten kunnen zijn . De muziek bij het programma was heel toepasselijk.Groeten ook aan Liesbeth . Jeannine."
>