19  november
2017

Gerard
"Hallo vriend van de rock and roll. Nog aan het genieten van het optreden, in Kinrooi, nog bedankt voor alles. Tot vlug.
Groetjes"
03  november
2017

Sandy
"Bart,
Net terug van jouw prachtig optreden in Kruishoutem. Als jong veulen van 46 jaar, zondag as verjaardag, tussen de wat oudere Okra dames en heren, heb ik genoten met een lach en een traan. Het was prachtig en onvergetelijk. Dank je wel voor een heerlijke namiddag ! Felicitaties ook aan jouw muzikanten. "
05  oktober
2017

schevenels
"Beste Bart
Het was de 3de keer dit jaar dat we zagen optreden in Winterslag.
Fantastisch !!!
tot op uw verjaardagsconcert op 14 februari in Opglabbeek.
Grts je Genkse vrienden van de Rock en Roll"
08  augustus
2017

Gratienne
"Hallo Bart,
Je maakt m'n dag goed,
je komt naar Kortrijk op 23/12/17
Ga zo kaarten bestellen
groetjes uit Kortrijk"
12  juli
2017

Denijs Patricia
"Hopla, uitgechect in supergezellige bed en breakfast en o jawel nog meer regen te Herselt!!Toch genoten v optreden te Westerlo☺Proficiat voor u en mercikes. Hopelijk mooi weerken i Gent volgende week zonder stroompanne.
Grtjs Peter en Patricia."
11  juli
2017

Hilleke
"Gisteren voor de eerste keer een optreden bijgewoond. Geen seconde spijt van gehad, alleen van de electriciteitspanne ! "
13  juni
2017

Carine Vanhout
"Beste Bart,
Het optreden in Beringen was weer helemaal af, ook al zag ik het concert 'in mijn element' voor de tweede maal, het blijft altijd verrassend. De sfeer bij ieder optreden, waar je ook gaat, is altijd anders en steeds ontmoet je nieuwe 'vrienden'. Muziek brengt immers mensen samen, het is dan ook een wereldtaal. En wat zo mooi was om te zien was jouw lieve vriendin Liesbeth en jullie schattig hondje Lona. Het trio Bart, Liesbeth en Lona past dan ook perfect. Ik wens jullie dan ook nog vele mooie jaren samen en voor nu, een fantastische, ontspannende en warme zomer ! Graag tot het volgende optreden.
Groetjes,
Carine uit Gruitrode (Oudsbergen) :) "
06  juni
2017

Nelly De boeck
"Dag Bart,
Hartelijk dankt en een dikke proficiat voor de prachtige namiddag in Herzele.
Jij met je mooie stem, je gitaar en Marty Townsend aan je zijde en daarbij je adembenemende teksten maakten van de namiddag een onvergetelijk moment. Je bedankingsmoment voor Marty was er een om kippenvel van te krijgen, zo emotioneel en dankbaar naar je vriend toe getuigd van grote klasse.
We kijken al uit naar zaterdag in Vilvoorde.
Groetjes aan Liesbeth en een knuffeltje voor Lona.
Nelly en Eric "
04  juni
2017

cris
"Dank je wel Bart Herman & Marty Townsend voor het prachtige optreden in de steenoven. Wat een verademing jij alleen met je stem en je gitaar. Je hebt je vrienden van de rock&roll echt een prachtige akoestische namiddag bezorgt. Al je grote voorbeelden zijn de revue gepasseerd van Simon and Garfunkel, Kris Kristofferson, de Stones, Johnny Cash, Elvis, Jerry Lee Lewis .Natuurlijk ook jouw eigen nummers niet te vergeten die je op een originele manier liet samen vloeien. Spijtig dat Marty Townsend er niet meer bij kan zijn. Het eerbetoon aan Marty was een kippevel moment, nogmaals een dikke proficiat het optreden was dik in orde. Groetjes Cris & Carine"
04  juni
2017

Lia Nieuwrode
"Herzele: vrienden van de rock en roll waren present op deze zonnige zondagmiddag. Hoe mooi én opnieuw verrassend waren de nummers. Ilona... De passerelle deed me glimlachen toen ik er de voorbije week passeerde. Na concertjes in 4 provincies bijgewoond te hebben was er een onverwacht emotioneel moment met het afscheid van Marty Townsend en het horen van de warme stem van Luke Walter Jr.
Ik kijk uit naar een nieuw theaterseizoen. Mooie zomer!"
04  juni
2017

claudine Taragola Wetteren
"Hoy Bartje
Deze namiddag 1 van de beste optredens ooit !!
Proficiat !
Babbeltje gedaan met je ouders...
Groetjes
Claudine"
04  juni
2017

Jeannine Van Gompel
"Bart wat een optreden weer gisteren avond in Beringen.Ik heb weer echt genoten.Ook een dikke pluim voor jou muzikanten.Je teksten raken mij tot diep in mijn hart.Bij het liedje "3/9"en ook bij het nummer van Kris Kristofferson "Help me make it through the night"kwamen de tranen.Toch ook heel blij dat je de wat oudere nummers speelde .Bedankt Bart voor de prachtige avond .Groeten ook aan Liesbeth en een aai voor Lona.Vriendelijke groeten Jeannine"
21  mei
2017

Jos Verleysen
"Bedankt, Bart, voor de heerlijke avond in Lebbeke !"
14  mei
2017

Natascha
"We kijken er al naar uit voor het optreden vrijdag in Heist op Den Berg. Dat zal wel weer dik inorde zijn zoals elk optreden van jouw. Kan je het vinyl singeltje van ik ga dood aan jou meebrengen aub?groetjes en tot dan."
14  mei
2017

Nelly De Boeck
"Bedankt Bart, gisteren weer een pareltje van een optreden meegemaakt in Eeklo. Jou teksten en muziek zijn zo hart verwarmend. Dank je wel Bart om je fijne omgang met je 'Vrienden van de rock and roll' we hebben er weer erg van genoten.
Groetjes aan van ons en ook voor Liesbeth, tot in Herzele
Nelly en Eric"
08  mei
2017

Meerman
"Bedankt Bart, wij hebben een heerlijke avond gehad in Geraardsbergen. Liesbeth bedankt uit naam van mijn kleinkinderen dat ze Lona hebben mogen strelen ze waren er heel blij mee"
02  mei
2017

Nelly De Boeck
"Dank je wel Bart voor het prachtige optreden in Ursel. Wat een verademing jij alleen met je stem en je gitaar wat was dat mooi. Ik mag je wel zeggen dat we samen met je "nieuwe fans " enorm genoten hebben van je liedjes en je gitaarspel. Super!!!
Tot in Aalter voor een mooi avond.
Nelly en Eric en vrienden"
29  maart
2017

LIA
"Oudenaarde, 3de dag van een vierluik. De filmbeelden op scène:een verrassend effect. De nummers uit 'in mijn element' zijn weerom pareltjes. Blij om ook altijd een iets ouder nummer te horen. 'Alles valt stil' blijft zo mooi..."
27  maart
2017

Rozanne De Pooter
"Vandaag een eerste optreden bijgewoond in zaal montovani
Warme stem, mooie teksten...'
Groot artiest.'
Bedankt Bart , ik heb enorm genoten, en ik niet alleen, ..'''
.
"
19  maart
2017

Sebastien en Fabienne
"Weer een mooi en warm "feel good moment" gisteren in Bredene. Bedankt Bartje."
>