29  maart
2015

marina
"Hallo Bart kom van je concert in heist op den berg en heb er ontzettend van genoten ! Verleden jaar was super en nu ook weer ! Zijn ook enkele traantjes gevloeid , zovele emoties die loskwamen .... dank je wel ook je muzikanten dikke proficiat voor jullie hopelijk tot volgend jaar ! Groetjes uit Berlaar"
28  maart
2015

Rineke Claes
"Ik heb enorm genoten van het optreden van vanavond. Dank voor je mooie muziek! en dank voor je handtekening ;-) "
28  maart
2015

Jan Bex
"Hallo Bart,

Jouw liedjes zijn stuk voor stuk pareltjes en ik beluister ze iedere keer opnieuw met evenveel plezier. Mijn lievelingsnummer van jou is 'Alles Valt Stil'. Voor mij is het één van de allermooiste liefdesliedjes ooit uitgebracht in mijn moedertaal. Bedankt voor ons te verblijden met zulke mooie songs :-) "
22  maart
2015

Denijs Patricia-De Vos Peter
"Dag Bart, alvast bedankt voor flashbericht, was niet bij de deur maar echt de moeite waard. Hebben genoten van akoustische, sfeervolle avond. Graag nog meer van dat. Dikke proficiat voor u, was supergoe en zeker die ode aan de zon. Grtjs uit het Brakelse. dada."
15  maart
2015

Lieve
"Hallo, gisteren genoten van je optreden, in Beveren, het was prachtig, mooi, je hebt bewezen dat je kan zingen, je bent op en top een musicus! Proficiat! Gr Lieve"
15  maart
2015

els
"Nooit te oud om te leren - 68 - en zoveel emoties door me heen voelen gaan toen je ik je stem hoorde in het ècht. Wat was de avond in de Red Nose Club heerlijk, een dag om dikwijls aan terug te denken later in het bejaardentehuis. Dank je wel voor die zonnestraal die ik meekreeg van jou, Bart."
12  maart
2015

Lia Nieuwrode
"Red Nose Club in Aarschot: een karaktervolle reis door de nummers, een reis door de jaren. Heerlijk genieten was dit. Leuke interactie met publiek door de clubsfeer. En alweer moest ik glimlachen bij het horen van de 'Passarelle' waar ik destijds, zoals zovelen uit de omringende dorpen van Wetteren, ook mijn fiets met boekentas moest over sleuren..."
09  maart
2015

Ingrid Roosens
"Dag Bart,samen met mijn beste vriendin enorm genoten van je optreden in Ninove.Voor
herhaling vatbaar.
Ingrid""
09  maart
2015

cindy
"Dag Bart,

Zaterdag voor het eerst naar een optreden van je geweest.
Ik heb genoten !
Zeker voor herhaling vatbaar.
groetjes
"
08  maart
2015

Greta Vanderloock
"Hey Bart, jouw liedjes maken op dit moment een heel belangrijk deel uit van mijn leven. Ze helpen me iedere dag om door een heel moeilijke periode te geraken. Mijn vader is zwaar ziek en iedere dag moet ik hem meer en meer loslaten. Donderdag a.s. kom ik live naar je luisteren in Aarschot. Een moment om naar uit te kijken!!
Greta"
08  maart
2015

Tonia
"Bart, ik ben al lang een stille fan van jou ..... Bedankt ....want dit werd vanavond nog eens bevestigd !!! Twas gewoon prachtig , genieten , luisteren , met kippevelmomenten ! Tot gauw ! X "
27  februari
2015

Sonja
"Hey Bart,
Je optreden in Opglabbeek was weer top! Ik kijk al uit naar je optreden in Heist op den Berg. Je optredens zijn steeds een streling voor het oor en oog!
Dikke pieper Sonja"
20  februari
2015

ann
"Lieve Bart
long time no see. Een late maar gemeende proficiat met je 56ste verjaardag. Ik ben er ook 56 geworden op 17 februari. Een goed jaar 1959. Hoop binnenkort een concert te kunnen bijwonen. Heb juist weer eens een operatie achter de rug. De 4 de op 2 jaar. Oud worden hé. Veel succes met alles wat je doet. En nog steeds is " als ik drink" mijn lievelingslied .denk dat er niet zo veel rock and rollvrienden zijn die dit kennen.
Een heel dikke eerste pieper
ann"
18  februari
2015

adam marleen
"Hoi Bart , heel wat kilometerkes afgelegd voor naar jou verjaardagsconcert te komen samen met Joske die al wat optredens heeft moeten missen , t' was super goe en met Sergio , jullie zijn nog al een duo , bedankt en een dikke proficiat aan heel je team die er telkens mee een ongeloofelijk concert van maken !! Tot binnenkort dan in Heist-Op-Den-Berg , grtn Marleen uit Beveren-Leie "
16  februari
2015

Nelly De Boeck
"Dag Bart, Proficiat met je prachtige verjaardagsconcert in Herzele. Steeds weer weet je mij te raken met je prachtige teksten en jou muziek, nooit is de ontroering ver weg. Je hebt je publiek weer een fantastische namiddag gegeven. Ik kijk al uit naar een volgend concert in Eeklo. Groetjes Nelly"
15  februari
2015

Rita thollebeek
"Een gelukkige verjaardag Bart en wat hebben we weeral genoten van je fijn concert in Herzele. "
15  februari
2015

Jeannine
"Bart ,ik hoor juist dat je in de vlaamse ultra top 50 van radio 2 bent binnen gekomen op de 31 ste plaats . Hopelijk op weg naar de 1 ste plaats . Vele groeten Jeannine"
15  februari
2015

lei,rina,marie-jeanne,louis
"Bartje,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en met het geweldige optreden gisterenavond in Opglabbeek,een fantastische stem,een stel goeie musicanten,meer heeft een mens niet nodig om gelukkig te zijn,ga zo verder,en tot een volgende keer"
15  februari
2015

maike 13 jaar
"hoera Bartje het was heel leuk in opglabbeek samen met u verjaardag feest en al die mooie nummers zeker voor mij is het liedje 13 heel leuk door dat ik 13 ben maar ik hoor al liedje groetjes maike en ik moest de groetjes doen van Tijs tot binnen kort"
15  februari
2015

lief
"Jarig jonge Bart ,dikke knuffel xxx"
>