03  september
2014

Caroline Strubbe
"Hallo Bart!
Wat geniet ik van jouw CD, parels van nummers! 'Bij het buitengaan' is zo herkenbaar! Jammer dat je geen trofee had bij zomerhit, je verdient het zo!
Ik hoop binnenkort een optreden van jou mee te pikken.
Ik zag jou alvast bij Edje Ska te Brugge. Jantje heeft dit enorm gewaardeerd! Wat zijn Jantje en de Jean-Maries top hé! Op Loppem Kermis was hij op zijn best in "zijn" dorp!"
01  september
2014

mia verbeke
"Hallo Bart,
Bedankt voor het fantastische verrassingsoptreden op mijn verjaardagsfeest in onze tuin. Alle genodigden hebben er veel plezier aan beleefd"
31  augustus
2014

tamara de caluwe
"hallo bart,

trouw heb ik iedere week op jou gestemd bij zomerhit. wat een heel leuk nummer bartje. wat jammer dat je geen trofee mee naar huis mocht nemen, onterecht vind ik , je verdiende er minstens 1.veel succes groetjes vanuit het nederlandse hoek, bij terneuzen"
23  augustus
2014

Linda De Backer
"Ook NA Zomerhit 2014 blijf JIJ voor ons De Beste Sympathiekste ZANGER MET DE MOOISTE STEM zoals Bart Peeters terecht zei! Tot in Wetteren"
18  augustus
2014

Nelly De Boeck
"Beste Bart,
Van harte proficiat met je nominatie van beste zanger, maar dat wisten we al hoor. Als Vlaanderen daar ook zo over denkt wordt het een heel fijne feest om de zomer af te sluiten.
We duimen alvast en op onze stem kan je rekenen.
Groetjes en tot in Wetteren "
18  augustus
2014

Gratienne
"Hallo Bart,
Jammer dat je "zomerhit" niet zal winnen, nu maar hopen op "beste zanger - lied". Ik ben al jaren grote fan jouw liedjes, ze maken me stil, vrolijk en haal er ook moed uit. "Als je weer wakker wordt, Gele rozen, Alles valt stil, Ti vorrei...
En natuurlijk "Bartje is een leuke naam" zomerlied om happy van te worden (weet dat mijn eerste lief Bart hete)
Op 3 dec. kom je naar Kortrijk,
tickets bestel ik vandaag, kijk er naar uit. Groetjes uit Kortrijk."
14  augustus
2014

Marina
"Beste Bart,
Enkele maanden geleden heb ik geweldig genoten van jouw optreden in de stadsschouwburg te Leuven. Zo'n gevarieerd muzikaal programma ! Ik was echt onder de indruk. Ik heb intussen een prachtig lied ontdekt. HERFST zal ik nu al aanduiden in mijn persoonlijke info-map. Ik wil namelijk dat die song ooit weerklinkt tijdens mijn uitvaart. Ik werd in 2007 geconfronteerd met borstkanker en heb toen een moeilijk jaar gekend. Maar ik kreeg een nieuwe kans en hoop nog lang in goede gezondheid te mogen genieten van de kleine en grote dingen des levens. Ook jij werd met de vreselijke ziekte geconfronteerd, maar jouw stem heeft er gelukkig niet onder te lijden gehad. Laten we dus beiden dankbaar zijn voor die tweede kans die ons geboden werd. Hopelijk mag ik nog héél lang genieten van je gevarieerde en warme repertoire. Liefs. Marina"
04  augustus
2014

MARLEEN BEVEREN-LEIE
"Hallo Bart(je) en Liesbeth hoorde van morgen Bart op de radio en dat je druk aan het schrijven bent , is er een nieuwe cd op komst?Bij ons is er terug een baby op komst , Annelies verwacht haar baby eind november wel met een dubbel gevoel want dezelfde periode is ons Margot geboren ; we kijken er al naar uit om jullie terug te ontmoeten , dat zal in oktober zijn is SINT ELOOIS-WINKEL tot dan , groetjes Marleen en Joske uit Hulshout , groetjes "
29  juli
2014

Julie
"Dag Bart, dankjewel voor je super mooie optreden zondag in Olen ik heb er echt met volle teugen van genoten en onze ode aan de zon prachtig liedje echt en het heeft geholpen hé want het zonnetje kwam door de wolken heen dankjewel Bart voor de super gezellige zondag namiddag in Olen :) fijne vakantie toe gewenst geniet er van!! en hopelijk tot op een van je volgende optredens!! Groetjes Julie :) "
29  juli
2014

Denijs Patricia
"Dag Bart, Proficiat met optreden in Olen, voor ons super geslaagd en alvast goed begin voor onze congé.En jaja die ode aan die zon echt super en vele groetjes vanuit het zonnige Frankrijk. Alvast fijne vakantie toegewenst en tot volgend optreden. Dada. Patricia en Peter."
28  juli
2014

Terwingen Eric
"Super optreden te Olen kleinkunstfestival,we hebbenervan genoten,groetjes Eric,Marie Jeanne,Tily en Andre uit Maasmechelen."
28  juli
2014

sonia gevers
"Mooi optreden in Olen maar geluid stond niet juist en veel te luid. Verschillende mensen hebben geklaagd. Spijtig !!! Optreden van Jelle Cleymans ervoor was perpfect van klank !!"
27  juli
2014

koekaratchee
"ik heb vol bewondering genoten van jouw prachtige talenten; vandaag te Olen
"
13  juli
2014

Nelly De Boeck
"Hallo Bart,
Gisteren nogmaals genoten van een fijn concert in Laarne. Steeds breng je ons een avond om echt te genieten van je prachtige stem en rakende teksten, de emoties waren weer niet ver weg.
Bedankt Bart en een prettige vakantie voor jou en Liesbeth "
20  juni
2014

Jacqueline Vanwinkelen
"Dag Bart, vorige week heb ik jouw optreden in Kortenaken gezien. Je kan zo veel gevoel overbrengen met je mooie, eenvoudige teksten, je fijne muziek en prachtige stem. Bedankt voor de leuke avond en nog veel succes.
Jacqueline"
13  juni
2014

Peter en Patricia.
"Dag Bart, bij dit lekker jaccuzi-weertje dan toch een solo-optreden van u verkozen en amai dikke proficiat echt super goe, dik in orde ze ook zonder muziekanten. Hadden nog graag cdje gekocht ma vinden nergens geen cd met het liedje "ga je met me mee"???? Misschien kan jij ons helpen. saluutjes en tot nog's.dada."
03  juni
2014

Claudine
"Dag Bart(je):-P.Ik heb jou voor de tweede maal zien optreden op een kermis.Het laatst in Zwijnaarde op de kiosk.Gefeliciteerd met je diepgang in je teksten!Prachtig,rakend.Je hebt er alvast een fan bij!Het allerbeste en zeker eens tot op een optreden!Succes!"
28  mei
2014

renaers marc
"Hallo Bart, het optreden in Leuven was weer de top.de ganse groep van pl mob met partner heeft zowel tijdens als na de show ervan genoten en vonden het fijn om jou nog eens terug te ontmoeten na al die jaren. Groetjes Marijke ne Marc."
26  mei
2014

Vanderveken Carine
"Prachtig nadromend concert in Leuven groetjes carine"
25  mei
2014

danielle
"dank aan jou en je muzikanten,was een prachtige avond,ook voor mijn moeder die hier van genoten heeft"
>