12  juli
2015

Hugo Depot
"Proficiat Bart, en dank voor uw prachtig lied over Vlaanderen dat je ons schonk in Antwerpen op 11 juli, onze Vlaamse Nationale Feestdag.
Ik hou van al uw liedjes, het zijn parels. "
07  juli
2015

Pieter
"Bart, jouw muziek zit erg dicht tegen onvervalste country aan. In de US was je een grote ster geweest. In Vlaanderen ben je een bescheiden zanger. En dat siert je. Dankjewel voor al jouw mooie songs."
06  juli
2015

Nelly De Boeck
"Dag Bart,
We hebben gisteren in Machelen van de eerste tot de laatste noot genoten van je prachtig concert. Van harte proficiat voor jou en je muzikanten. Zoals steeds wist je ons te verrassen met een verscheidenheid aan liedjes, het was een echt zomers treffen. Jou vertolking van het liedje 'Kristien' van Wim De Craene was een aangrijpend eerbetoon aan je vriend. Ook een dank je wel om het liedje " Ga je met me mee" nog eens te zingen ik vind dat zo prachtig naast al die andere fantastische songs van jou. Jou "Gele rozen" hebben we meegenomen in onze gedachten naar huis."
Hopelijk kunnen we je vrijdag in Olsene nog eens ontmoeten.

Groetjes en tot in Olsene

Neely en Eric Drongen"
21  juni
2015

Anne.Brughmans
"Bart,wat was je verhaal boeiend zatermorgend, ik was verrast met de aanhaling van I Ta Corsica ik die groep namelijk gezien tijdens een verlof op Corsica, die zijn aangrijpend, ik heb het terug een paar keer beluisterd. Bedankt,groetjes. Anne"
20  juni
2015

Jeannine Van Gompel
"Dag Bart,mijn dag is weer goed jou twee uur te horen op de radio ik voelde zelf mijn jeugd terug komen nostalgie,je raakt met jou liedjes altijd mijn hart .Vooral ' REGEN ' en 'EEN NIEUWE HEMEL 'vindt ik prachtig de 'GELE ROZEN' waar ik een mooie herinnering aan heb en het 'LIED VAN DE STERREN' waar bij mij de tranen altijd lopen.Je doet van alles wat het is als 'Tuimelkruid' En daar voor dank je wel voor al die mensen die jij gelukkig maakt met jou muziek.Een gemeende knuffel voor jou en Liesbeth.Jeannine."
20  juni
2015

de smet
"dag bart,luister naar tracktocht,die moldau en over wim de craene,voel men jeugd terug,om uit te blazen luister ok naar die moldau,om te ontstressen,leuk programma,groetjes"
03  juni
2015

maike en Marcella
"een geslaagde avond tot in Leuven Maike en Marcella en de groetjes van Tijs"
02  juni
2015

Gerard
"Geslaagde avond in Beringen, blij aanwezig te zijn geweest. Kijk nu alweer uit naar volgende optredens, vooral dan in Bree, de Breughel op 27 februari 2016. Info: cultuur@bree.be

Tot vlug, rock n roll vriend"
02  juni
2015

Peter en Patricia
"Hallo Bart, dikke proficiat voor u en uw muziekanten, dit was een super ode ad zon concert, dit willen wij nog wel's horen,gewoon top, onze favourietjes op een rijtje,mooi zo,echt voor herhaling vatbaar.tot de volgende, vele grtjs. Peter en Patricia."
31  mei
2015

Verboven Suzanna
"Bart bedankt voor de fijne Avond in Casino Beringen de Rock en rol
Doet mijn hard sneller slaan zo mooi en dan Gele rozen mijn avond was top bedankt Groeten Suzanna "
31  mei
2015

Jeannine Van Gompel
"Bart bedankt voor de spetterende avond die je mij en Louisa hebt bezorgd.Gewoon prachtig,rock en roll afwisselend met jou mooie liedjes.Je teksten en muziek raken mij telkens weer.Al ken ik jou liedjes heel goed,je weet vele harten te raken.Prachtige liedjes over de zon en dan de gele rozen. Puur genieten Een warme knuffel voor jou en Liesbeth Groeten Jeannine"
26  mei
2015

Denijs Patricia
"Hopla weekendje Center-Parcs en optreden van Bartje Herman, dit wordt alvast dubbel genieten. Grtjs Peter en Patricia."
24  mei
2015

Henri Piccini
"Uitstekende singer song writer....een van de weinige die het nederlandstalige lied nog leven inblaast. Ik hou van zijn country songs waar ik de pedal steel en de mandoline in mis. Ik ken Bert al van in de jaren 1984/1985 toen hij optradt in de Honky Tonk And Broken Hearts Saloon met zijn toenmalige band WHITE LINE FEVER...ik was de dj van de kroeg."
24  mei
2015

Chris Van Gompel
"Dag Bart,
ik heb enorm genoten van je allerlaatste huisconcert bij mijn nicht Jeannine in Balen.Het weer was prachtig, en de sfeer was super met al die warme mensen ! Ook nog bedankt voor het signeren van mijn cd's ! warme groeten, Chris"
22  mei
2015

marcella
"weer een goede vriend en collega verloren waar is de tijd samen "
21  mei
2015

Gerard
"Hey rock en roll vriend , gisteren voorstelling nieuwe seizoen 2015-2016 geweest in de "Breughel" te Bree blij jou daar op 27 februari op het podium te zien staan, maar eerst zien we ons in Beringen. Alvast iets om naar uit te kijken.

Groeten....Gerard "
28  april
2015

Ingrid
""Bartje",
enorm genoten van je optreden in Kruishoutem. Met een lach en dikwijls met tranen in de ogen. Je mooie teksten laten niemand onbewogen. Proficiat ook aan je muzikanten. Zeker voor herhaling vatbaar !!"
26  april
2015

marie paule
"mooi, prachtig, super,
een traantje weggeveegd
bij liedje "mama, ,,
en "bij het buitengaan""
26  april
2015

DE NOBELE MARLEEN
"Hallo Bart,
Ben tweemaal naar Kruishoutem geweest : je was FANTASTISCH !!! Van rock en roll- tot gevoelssongs (je deed hier en daar wel een traantje wegpinken) : je was super !. Bedankt voor de 2 prachtige avonden en tot in Zulte (Olsene) !
Marleen"
25  april
2015

Bulté Denise
"Prachtig optreden in kruishoutem. Het liedje bij het buiten gaan, overtreft hoe iemand zijn gevoelens zo kan uiten
"
>