24  mei
2015

Henri Piccini
"Uitstekende singer song writer....een van de weinige die het nederlandstalige lied nog leven inblaast. Ik hou van zijn country songs waar ik de pedal steel en de mandoline in mis. Ik ken Bert al van in de jaren 1984/1985 toen hij optradt in de Honky Tonk And Broken Hearts Saloon met zijn toenmalige band WHITE LINE FEVER...ik was de dj van de kroeg."
24  mei
2015

Chris Van Gompel
"Dag Bart,
ik heb enorm genoten van je allerlaatste huisconcert bij mijn nicht Jeannine in Balen.Het weer was prachtig, en de sfeer was super met al die warme mensen ! Ook nog bedankt voor het signeren van mijn cd's ! warme groeten, Chris"
22  mei
2015

marcella
"weer een goede vriend en collega verloren waar is de tijd samen "
21  mei
2015

Gerard
"Hey rock en roll vriend , gisteren voorstelling nieuwe seizoen 2015-2016 geweest in de "Breughel" te Bree blij jou daar op 27 februari op het podium te zien staan, maar eerst zien we ons in Beringen. Alvast iets om naar uit te kijken.

Groeten....Gerard "
28  april
2015

Ingrid
""Bartje",
enorm genoten van je optreden in Kruishoutem. Met een lach en dikwijls met tranen in de ogen. Je mooie teksten laten niemand onbewogen. Proficiat ook aan je muzikanten. Zeker voor herhaling vatbaar !!"
26  april
2015

marie paule
"mooi, prachtig, super,
een traantje weggeveegd
bij liedje "mama, ,,
en "bij het buitengaan""
26  april
2015

DE NOBELE MARLEEN
"Hallo Bart,
Ben tweemaal naar Kruishoutem geweest : je was FANTASTISCH !!! Van rock en roll- tot gevoelssongs (je deed hier en daar wel een traantje wegpinken) : je was super !. Bedankt voor de 2 prachtige avonden en tot in Zulte (Olsene) !
Marleen"
25  april
2015

Bulté Denise
"Prachtig optreden in kruishoutem. Het liedje bij het buiten gaan, overtreft hoe iemand zijn gevoelens zo kan uiten
"
25  april
2015

Anne-Marie de winter
"Prachtig optreden in Kruishoutem!..Bart is gewoon super!.."
20  april
2015

Nelly De Boeck
"Beste Bart,
Van harte proficiat met je concert in Eeklo het was weer geweldig zoals altijd trouwens.
Je teksten en je muziek raken me steeds weer ook al ken ik ze ondertussen al heel goed een traantje is nooit ver weg. Ook een dikke proficiat aan je muzikanten die het ook voortreffelijk hebben gedaan. De sfeer zat er weer goed in.
Dank je wel Bart en Liesbeth voor fijne babbel na het concert.
Lieve groetjes en tot ziens bij een volgend optreden( hopelijk in het kort ergens te velde)

Nelly "
19  april
2015

Vlerick Claudine
"Hoi Bart,
Sedert gisteren heb jij er een fan bij!!Ik had jou al een paar keer zien optreden maar nog nooit in een gesloten ruimte(zaal) de laatste keer was op de kiosk in Zwijnaarde.Gisteren dus voor het eerst te Eeklo.Jouw muziek heeft me "geraakt" Bart(je)!Teksten met inhoud!!Het nummer"mama,moeke,ma",amai zo herkenbaar allemaal!!Ik kon mijn tranen niet meer bedwingen!Mijn mama zit momenteel in de beginfase van dementie,vandaar!Ik werk in een WZC en kom heel regelmatig in contact met demente bewoners en ik kan dat "plaatsen",....maar als het je eigen mama is dan is dat best wel zwaar!Je hebt me dus ontroerd in uitersten!Bedankt en tot ziens!Nog veel succes!!X"
19  april
2015

Christine
"Genoten van optreden gisteravond in Eeklo ! Rock and roll, hits en ontroerend mooie songs ! Super !"
18  april
2015

van den stock eliane
"Lieve Bart,

Ik ben al jaren fan. Maar nu heb je er drie vurige fans bij : 9 jaar, 7 jaar en 6 jaar. En geloof mij wat voor fans. De liedjes van je Cds brullen ze van ganser harte mee met de gebaren erbij. Schitterend. Ze smeken please oma laat ons mee gaan naar een optreden van Bartje. En ik heb hen vurig beloofd als er een optreden dichtbij is ze zeker en vast mogen meekomen. En dat doe ik ook. Het is zo hartverwarmend, deze drie meisjes, je liedjes zo zien mee te zingen. Ontroerend.

Lieve groetjes van Sarah, Pauline en Evelien en natuurlijk ook van hun omaatje."
12  april
2015

Sabine
"Super tof en steengoed optreden gisteren in Wervik!!! Je weet vele harten te raken en ook de ambiance was SUPER !!! "
01  april
2015

Tinne
"Hoi Bart,
Ik was zaterdag, samen met mijn dochter Sterre (6 jaar) bij jouw optreden in Heist-op-den-Berg. Ik had haar gezegd dat zij vermoedelijk jouw jongste fan zou zijn. Ze had dus goed geoefend op "Bartje is een leuke naam" en was ervan overtuigd dat zij samen met jou zou mogen optreden :-) ! Achteraf vertelde ze dat jij naar haar gekeken had en zelfs gezwaaid (?) en dat ze dus later samen met jou gaat optreden... Wij vonden het optreden (zoals altijd) super en komen volgend jaar ZEKER terug !
Groetjes,
"
01  april
2015

Bea
"Je optreden met de 3J's was ongelooflijk!!!!! Spijtig dat er niet meer publiek was. Voor mij ben je de beste Vlaamse zanger en ook de 3J's weten wat show is."
31  maart
2015

Sonja
"Hey Bart(je), je optreden in Heist op den Berg was weer top! Je bent een echte artiest! Weeral een fijne avond beleeft!"
31  maart
2015

marcella
"veel sterkt met de overlijd van een goede vriend jef de Bie"
29  maart
2015

christin
"Dank je wel voor een avond vol muziek om niet te vergeten, het was fijn om er bij te zijn."
29  maart
2015

Nadia
"Beste Bart, 't was mooi! Toen mijn moeder 2 jaar geleden heel plots stierf, klonk haar lievelingsliedje "als je weer wakker wordt" in de kerk. Zelf vind ik veel troost in je nummer "jouw gezicht". Ik zie en voel haar overal, "maar nooit meer naast me in het ochtendlicht".. Mijn zus en ik hebben gisteren echt genoten, knap werk ook van je muzikanten. Dankjewel en hopelijk tot volgend jaar !"
>