Nieuwsbrief december 2019

Beste vrienden van de rock en roll,

Met al die sociale media zoals Facebook en Instagram , zou een mens vergeten dat er nog iets bestaat als een ouderwetse nieuwsbrief, hoe is het mogelijk zeg! Bij deze dus een laatste briefje voor we het nieuwe jaar ingaan. 2019 was voor ons weer een heel vruchtbaar en plezant jaar op muzikaal vlak. Onze tournée “Tussen ons gezegd en gezongen” en de gelijknamige CD lopen heel goed. We hebben een grote hit gehad met ‘Heb jij dat ook?” ( bedankt Marcel de Groot!) ene scoren alweer hoge toppen met “De klok tikt door”, ons gelegenheidsduet met collega Lindsay, een liedje waar we overigens uit de meest uiteenlopende hoeken enorm positieve reacties op krijgen. Ik mag dan ook met vreugde en trots nu reeds aankondigen dat Lindsay bereid is gevonden als special guest te fungeren op ons jaarlijks verjaardagsconcert op zondag 23 februari 2020. Opgepast : dit concert zal dit jaar niet doorgaan in onze vertrouwde thuisbasis Herzele maar in Halle, de stad waar wij woonachtig zijn en dit in CC ‘t Vondel om 15u. Er is uiteraard weer taart voorzien ! ( voor kaarten : zie agenda).
Tijdens de kerstperiode mochten we ook weer participeren in de prachtige kerstshow van vriendin Lisa Del Bo en waren we ook te gast bij Sasha en Davy. Kers op de taart was een verrassingsoptreden tijdens de kerstshow van Christoff waar ik samen met Lindsay ons duet mocht brengen in een overvolle basiliek van Halle ( bedankt Christoff!).
Beste vrienden van de rock en roll, we zijn vast van plan op deze élan verder te gaan in 2020 waar we ook een paar extra verrassingen voor u in petto hebben waarover we na de jaarwisseling meer zullen kunnen en mogen communiceren. Wat ik wel al kan. verklappen is dat onze nieuwe single “Franke Francine” meteen na nieuwjaar op radio en TV zal te horen en te zien zijn.
Lona , Liesbeth en ikzelf wensen jullie een fijn eindejaar toe en het allerbeste voor 2020. Enorm bedankt voor jullie trouwe aanwezigheid tijdens onze shows en jullie warme reacties op onze muziek.

Tot in den draai!

Bart.

Tags: