Nieuwsbrief september 2019

Beste vrienden van de rock en roll,

Vermits deze fantastische Indian summer volgens de voorspellers nu wel echt het einde inluidt van een fijne zomer en Vlaanderen wellicht vanaf volgende week onvermijdelijk in de regen zit, zoeken wij zonniger oorden op. We vertrekken namelijk morgen met een heleboel luisteraars op Radio2-cruise, eerst naar Engeland ( nog gauw voor de Brexit) en vandaar uit richting Spanje en Portugal. Deze jongen gaat aan boord uiteraard een aantal shows verzorgen, wat radio-opnames doen en verder proberen heel veel inspiratie te vinden voor nieuwe liedjes met het oog op een nieuw album.
Van nieuwe liedjes gesproken: een aantal maanden geleden vroeg sympathieke collega Lindsay mij om een song te schrijven voor haar duetten-album “Samen”.Dit resulteerde in “De klokt tikt door”, een kleinkunst-achtig liedje waarin we ons wat proberen te bezinnen over de huidige toestand van onze aardbol.En kijk nu : het werd zowaar een single ! Vanaf nu op radio en tv ! Wij zijn in ieder geval heel blij met dit nummer , nu nog de rest van de wereld !
VoilĂ , beste vrienden van rock & roll, binnen 10 dagen zijn we terug in het land en helemaal klaar voor onze show op 5 oktober in het casino van Oostende . Mis deze niet , er zijn nog kaarten ! Wie bij het aperitief bezet is kan nog altijd naar Sijsele ‘s avonds want daar spelen we om 20u onze theatershow “Tussen ons”.
Iedereen welkom!

Adios Amigos.De zee roept. Hasta la vista!

Bartolomé Hermano.