Nieuwsbrief mei 2019

Beste vrienden van de rock and roll,

Duizendmaal mea culpa voor deze late brief. Waar zat ik weer met mijn gedachten ? Enerzijds is er de vergeetachtigheid die de 60-jarige begint parten te spelen, anderzijds ben ik misschien een beetje te veel van hier naar daar gevlogen en dat mag je gerust letterlijk nemen. In april ben ik de temperatuur gaan meten op Tenerife en nu ben ik net terug van een fantastische reis met TV-Oost naar Turkije alwaar ik een heerlijk optreden heb mogen neerzetten in een gezellig amfitheater, bijgewoond door een 250-tal supersympathieke Oostvlamingen. En niet te vergeten,ondertussen deden we dapper voort met onze tournée “Tussen ons, gezegd en gezongen” die nu stilaan naar z’n einde loopt. Nog één concert te gaan : op zaterdag 8 juni in Eeklo, laatset tickets! Ondertussen is ook onze nieuwe single “Op het eerste gezicht” gereleased, weldra op radio en televisie te horen en te zien. En voilà, voor je’t weet is het zomer. Hopelijk weten ze’t hierboven ook?! Veel vrienden van de rock and roll vragen mij ook waarom ik niet eens meedoe aan “Liefde voor muziek”? Welnu : graag! Ze mogen mij altijd bellen. Blijkbaar kunnen jullie nu ook jullie voorkeur te kennen geven via de Facebookpagina van “Liefde voor muziek”. Als jullie dat willen ga ik daar graag eens de vrienden van de rock and roll vertegenwoordigen, geen probleem!. Maar ja , dan ben ik weer weg hé en vergeet ik wellicht weer onze nieuwsbrief en zo is de cirkel rond.
Beste vrienden van de rock and roll, alvast veel zonnige dagen toegewenst en hopelijk tot ziens ergens in openlucht : St-Gillis Waas? Brussel Grote Markt? of gewoon ergens op een terras?
Geniet ervan!

Ciao ciao,

BH.