Nieuwsbrief december 2018

Beste vrienden van de rock and roll,

Nog een laatste briefje alvorens we het nieuwe jaar in rock en rollen. Momenteel zit ik middenin de kerstsfeer als gast in de show “Kerst bij Lisa”, een jaarlijks terugkerend gebeuren waar ik telkens weer enorm naar uitkijk. Ook dit jaar is het weer een overweldigend succes. Lisa Del Bo is en blijft een Grande Dame die moeiteloos haar publiek weet in te pakken tijdens een twee uur onvervalste kerst-kerstsfeer. Woensdag 26 december is alweer onze laatste show. Voor al wie het gemist heeft : hou volgend jaar in de gaten! Et voilà , beste vrienden van de rock and roll, voor we ‘t weten , zitten we al in 2019 en gaan we weer verder met ons theaterprogramma “TUSSEN ONS” dat tot dusver op heel wat bijval mag rekenen : vier schier uitverkochte zalen alreeds en voor veel voorstellingen volgend jaar zijn we ook al aan de laatste tickets toe, dus wees er op tijd bij! Zeker als je dit jaar mijn 60ste verjaardag mee wilt vieren : het verjaardagsconcert gaat voor één keer niet door in Herzele( waar we wel spelen op 26 januari) maar in Beringen op zondag 24 februari! Dus vergis je niet! Naar jaarlijkse gewoonte gaan we er weer iets speciaals van maken , rennen maar! De tickets zijn evenwel beperkt dus op tijd zijn is de boodschap!
Beste vrienden, rest mij alleen nog jullie fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe te wensen en ik hoop jullie allemaal in goede gezondheid weer terug te mogen begroeten ergens te velde.

Opgelet! Correctie op onze flyer : Geraardsbergen 22/01/2019 moet zijn 22/02/2019 !

Keep yourself together guys!

BH.