Nieuwsbrief september 2018

Beste vrienden van de rock and roll,

Vrijdag 28 september is het zo ver! Het nieuwe album ligt in de winkels. Negen splinternieuwe songs en één cover van mezelf. Zoals een aantal zeer attente vrienden van de rock en roll reeds hadden opgemerkt is “Elitesoldaat” inderdaad een herwerking van een liedje uit 2003. Liesbeth en ikzelf vonden het evenwel de moeite waard om het nummer een tweede leven te geven en deze country-bewerking zelfs als nieuwe single uit te brengen. Radio2 is ons daar duidelijk in gevolgd.
Eveneens op vrijdag stellen we het hele album ook live aan het publiek voor tijdens de première van onze nieuwe, gelijknamige theatershow TUSSEN ONS gezegd en gezongen.. Zoals eerder gezegd is deze voorstelling uitverkocht maar er zijn zeker nog tickets voor Sijsele en Halle. Ook even vermelden dat ons aller Marty Townsend, die vorig jaar onze band verliet om terug in de VS te gaan wonen, even overwipt naar Belgie in november en naar alle waarschijnlijkheid ook aanwezig zal zijn op ons optreden in Halle ( en waarom niet een paar liedjes zal meespelen ?!).
Van 1 tot en met 4 oktober is de nieuwe CD ook “Album van de week” op Radio2 en wordt er elke avond tussen 21u en 22u een liedje besproken door mezelf en de immer charmante Vanessa Van Hove.Zeker luisteren want het gaat er daar zoals altijd zeer gezellig aan toe! En de week daarop ben ik te gast bij “De madammen” tussen 10 en 12 alwaar een aantal zeer pregnante vragen op mij zullen worden afgevuurd. Meer kan ik daar momenteel niet over zeggen maar het belooft!
Voilà, beste vrienden van de rock en roll, ik hoop dat jullie allemaal met volle teugen zullen genieten van de nieuwe songs, live of op plaat, en ik hoop jullie uiteraard allemaal zonder uitzondering weer te mogen begroeten op één van de locaties te velde.

Tot dan !

BH.