Nieuwsbrief augustus 2018

Beste vrienden van de rock en roll, het is bijna niet te geloven maar de “grote vakantie” is alweer bijna om en het voelt aan alsof ze net begonnen is . Jongens toch !
Vorige week een mooie afsluiter gehad van het zomerseizoen met het optreden op Song-city in Herzele. Het was een hartelijk weerzien met onze buitenlandse vrienden Garland Jeffreys, Eliott Murphy en Ellen Foley en teven fijn samenwerken met collega’s Sabien Tiels en Marcel De Groot ( zoon van …jawel!). Met Marcel schreef ik een leuke song getiteld “Heb jij dat ook?”, wie weet wat daar allemaal van komt?
En wie dacht dat ons enige rust gegund werd , nee hoor! Vrijdag vertrekken we alweer met Radio2 en 800 luisteraars op cruise naar de Noorse Fjorden! Zaterdagavond doe ik er al mijn eerste optreden op zee en de vrijdag daarop een tweede. En tussendoor natuurlijk genieten van de overweldigende natuurpracht. Het zal nodig zijn want bij thuiskomst wachten al de repetities voor de nieuwe theatershow “TUSSEN ONS gezegd en gezongen” die op 28 september in première gaat in Wetteren ( uitverkocht !). Wie geen kaartje heeft kunnen bemachtigen kan zeker nog terecht in Sijsele de maand daarop. Samen met dit evenement wordt ook het gelijknamige album gereleased dat je nu al kan bestellen via bol.com ( zie Facebookpagina). Uit dit album komt ook onze nieuwe single “Elitesoldaat” die binnenkort ook op Radio2 zal et horen zijn en te bekijken op Ment-tv.
Beste vrienden, ik wens jullie allemaal een fijn begin van het “schooljaar” en zal jullie gedenken daarginds in het Hoge Noorden en hoop uiteraard jullie allemaal terug te zien op één van onze concerten in de nabije toekomst!

Arrivederci,

BH