Nieuwsbrief Pasen 2018

Beste vrienden van de rock en roll,

Kijk eens aan zeg, april reeds!Er staat geen rem op de tijd . Een en ander heeft er toe geleid dat ik wat laat ben met mijn nieuwsbrief.Ik ben namelijk vrij onlangs geopereerd aan een hernia , wat tot gevolg heeft dat ik mij de laatste tijd niet meer als een dartele vlinder over het podium voortbeweeg maar eerder als een soort Leonard Cohen met cowboy boots.Het grootste leed is inmiddels geleden maar een herstelperiode van een aantal maanden is toch onvermijdelijk. Gelukkig kan ik nog optreden en voel ik me tenminste geestelijk nog altijd dik in mijn element op het podium, getuige hiervan de optredens in Beveren-Waas, Bree en Herk-De-Stad waar het telkens in een uitverkochte zaal weer feest geblazen was! Van uitverkocht gesproken: voor zij die in die contreien de boot hebben gemist, er zijn nog een paar tickets in Kortenaken en Aarschot voorhanden maar snelheid is de boodschap!Deze fysieke handicap heeft er ons ook niet van weerhouden dapper verder te werken aan het nieuwe album. Alles is ingespeeld en ingezongen, nu nog mixen en klaar is kees. Eerste single na de paasvakantie en release nieuwe CD in september. Het is een vrolijke plaat geworden waar de ware vriend van de rock en roll duimen en vingers zal bij aflikken! We zijn er heel blij mee en zijn. Benieuwd naar jullie reactie op de eerste single.
Maar nu eerst : eieren rapen , kijken naar de ronde, papa en mama bezoeken en/of de rest van de familie en vooral … uitkijken naar de eerste warme zonnestralen die ons al zolang beloofd zijn!

Arrivederci, amici di rock and roll ! A la Proxima!

BH.