Nieuwsbrief Januari 2018

Beste vrienden van de rock en roll,

Het is me het wintertje wel hé ? Voor een zomermens en een zonnekind als ik zijn dit zware tijden !Ik kan veel hebben maar nu begin ik toch wel te snakken naar een straaltje zonneschijn. En zeggen dat we het afgelopen jaar wel 50 keer “Ode aan de zon” hebben gezongen ! We zijn er aan voor de moeite! Gelukkig is er nog ons zonnetje in huis : ons lief hondje Lona. Vanaf nu ook vereeuwigd op onze nieuwe single “Lieve Lona” en vanaf deze week alreeds in de Vlaamse ultratop 50. Ook gemerkt dat het loflied op onze trouw viervoetertje een ware bom is op Facebook ? Het filmpje, bedacht en gemaakt door onze vriend Marc Dhollander, heeft inmiddels meer dan 40.000 mensen bereikt en is over de 300 keer gedeeld. Als Facebook de hitparade was, we wonnen meteen een MIA! Het liedje staat uiteraard op onze CD “In mijn element” en maakt vast deel uit van ons live-repertoire. We zullen dit dan ook met veel enthousiasme ten gehore brengen tijdens onze komende verjaardagsconcerten in Opglabbeek en Herzele op 14, 17 en 18 februari. Voor de late en reeds wanhopige vrienden van de rock en roll : er zijn nog kaarten voor het concert van 17 februari ( zie agenda). Iedereen welkom!
Zoals aangekondigd in de vorige brief zijn we ook druk bezig met het inblikken van het nieuwe album. Eind deze week ga ik de studio in voor een zangsessie en eind februari werken we verder aan het nieuwe materiaal. De nieuwe CD zal verschijnen in september maar jullie mogen midden maart al een voorsmaakje verwachten in de vorm van een splinternieuwe single, vers van de pers!
Ook al even meegeven dat we er , net voor de release van het album, nog even tussenuit knijpen!
We zijn namelijk gevraagd door onze moederzender Radio2 om mee te varen naar het gelukkigste land ter wereld Noorwegen, om daar begin september tussen de fjorden de luisteraars te gaan entertainen. Daar zeggen we natuurlijk geen neen tegen! Maar zover is het nog niet, nee hoor. Nu alvast uitkijken naar de verjaardagsconcerten waar we jullie allen hopen te mogen verwelkomen . Er zijn gewoontegetrouw in Herzele weer verrassingsgasten van het hoogste niveau voorzien en uiteraard taart voor iedereen !

CU there, friends of the rock and roll!

BH
Uw valentijnskind.