Nieuwsbrief december 2017

Dag vrienden van de rock and roll,

I’m dreaming of a White Xmas. Ja hoor! Bijna een nachtmerrie. Natuurlijk hou ik van sneeuw, maar dan liefst alleen in de achtertuin en niet op onze wegen . Je zou er zowaar een optreden door missen en dat willen we natuurlijk niet. Zeker niet als je op het podium kan staan met een grote dame als Lisa Del Bo. Wat was het weer gezellig in Katelijne Waver! En er volgen er nog drie! Ook het solo-programma “Alleen met Kerstmis” is weer superleuk om te doen.Alleen met de gitaar, even ik alleen met het publiek. Heel intimistisch , het perfecte kerstgevoel!
Vrienden! Wat kijk ik ook uit naar ons optreden in de stadsschouwburg van Kortrijk ( mijn geboortestreek!) op 23 december , vlak voor kerstavond. We gaan er een bijzonder feestelijke voorstelling van maken. Dus wie nog een gaatje heeft net voor de feestdagen : er zijn nog plaatsen.
Men zou denken dat we tijdens de eindejaarsperiode even op onze lauweren gaan rusten maar niets is minder waar. Al meteen na Kerstmis gaan we de studio in voor de opnames van het nieuwe album ( release najaar 2018). Jaja, we zijn er vroeg bij! De songs zijn klaar en producers Gabriel Peeters en Jaap Kwakman en ikzelf zijn er helemaal klaar voor. Dit wordt een fenomenaal album, al zeg ik het zelf! We voorzien een eerst singel tegen de lente.
Voor het evenwel zover is , hoop ik jullie allemaal nog eens te mogen begroeten ergens te velde en zo niet, nu al een Zalig Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar toegewenst aan alle vrienden van de rock and roll en in één ruk ook aan alle mensen van goeie wil, overal ter wereld.

Vier ze mensen!

Ciao ciao,

BH