Oktober 2017

Beste vrienden van de rock and roll,

Wat zei ik in mijn vorige brief : de zomer is nog niet voorbij? Et voilĂ  : hier komt Sint-Theresia’s nazomertje ( dank u Frank!). Heerlijk, zo’n Indian summer voor een cowboy als ik. En inspirerend ! Ik heb echt zon nodig om te kunnen schrijven. Vandaar dat ik ook gedurende de zomer de nodige tijd reserveer voor het schrijven van nieuwe nummers , en dat was ook dit jaar niet anders. Ik heb 12 nieuwe nummers klaar waarvan er 10 op het nieuwe album komen. Na Nieuwjaar nemen we op en de eerste nieuwe single mogen jullie verwachten tegen de lente. Voorlopig zijn we zeer blij met de aandacht die “Geen goed idee” krijgt op Radio2 en Ment-tv! Tevens hebben we ook onder een goed gesternte de aftrap gegeven van het nieuwe theaterseizoen : 2 uitverkochte zalen ( Oud-Turnhout en Genk-Waterschei) en een fantastisch publiek. Dit gezegde zijnde , beste vrienden van de rock and roll: reserveer tijdig uw kaarten voor de concerten want geruchten bereiken ons dat er al vele ( bijna) uitverkocht zijn!
VoilĂ , we zijn weer vertrokken voor een nieuw seizoen vol muziek, sfeer, ambiance en af en toe een tikkeltje ontroering. Zo hoort het! We horen en zien mekaar!

Arrivederci!

BH.