Augustus 2017

Beste vrienden van de rock and roll,

Rap nog een zomers nieuwsbriefje alvorens hij weer voorbij is , die mooie zomer. Want mooi, dat was-ie , zeker op muzikaal vlak. We blikken met een zeer goed gevoel terug op een zonovergoten Diksmuide op 8 juli, een heerlijke thuismatch op de stroppenfeesten in Halle ( 10 juli) en een uitgeregend maar o zo gezellig Westerlo op de Vlaamse feestdag ( zelden zoveel ambiance gezien in de gietende regen!). Ons optreden op het Luisterplein op de Gentse feesten ( 20 juli) tenslotte was de absolute kers op de taart van een fantastische julimaand.
Ondertussen dook ik her en der ook op als mystery-guest tijdens “Vlaanderen zingt” ( Kontich, Brussel, Westende, Antwerpen,…) maar daar mocht ik op voorhand niets van zeggen anders was het geen mysterie meer hé ?! Geeft echt wel een kick hoor, “Ik ga dood aan jou” , zingen voor een 1000- tot 20.000(!) koppige menigte. Want zoveel volk was er inderdaad , daar in Antwerpen.
Maar toch beste vrienden van de rock and roll, kijk ik al reikhalzend uit naar de gezelligheid van de theaters waar ik mij het meest “In mijn element” voel. Op 28 september beginnen we in Oud-Turnhout aan het tweede luik van onze Element-tournée. Hierbij verwelkomen we met luid applaus Chris Peeters( ex-Clouseau en -Laatste Showband) die op uiterst professionele wijze onze American friend forever Marty Townsend komt vervangen. ( Zoals jullie weten is Marty op 21 juni na 30 jaar België teruggekeerd naar de VS, zijn vaderland, maar hij komt ons zeker snel weer bezoeken , heeft ie beloofd. We houden jullie op de hoogte!). Tijdens onze “In concert’ -optredens ( zie programma’s) krijgen we het gezelschap van de immer sympathieke en weergaloze bassist Niko Opdebeek, bijgenaamd “De Stille”. Hou hem in de gaten , daar rechts achteraan op het podium , waar hij zich doorgaans schuilhoudt!
Verder hou ik mij volgens plan tijdens de augustusmaand voornamelijk bezig met het schrijven van nieuwe nummers waarvan jullie volgende lente al een eerste proeve mogen verwachten.
Ondertussen is het wachten op onze nieuwe single’Het huis” die begin september naar radio en televisie gaat ( 2 september , opname Ment TV in Lebbeke).
Beste vrienden van e rock and roll, geniet nog van deze laatste vakantieweken en vergeet niet : in september kan het nog altijd mooi weer zijn . De zomer is nog niet voorbij !

Arriverderci amigos !
BH