Nieuwsbrief mei 2017

Beste vrienden van de rock en roll,

Voilà vrienden , nu weet heel vlaanderen hoe wij mekaar aanspreken sinds onze moederzender radio2 onze nieuwe single “Vrienden van de rock&roll” op geregelde tijdstippen de ether injaagt, iets waar we uiteraard heel blij mee zijn! Wat singles betreft : ik heb ook de eer gehad een liedje te mogen schrijven voor acteur/komiek Luc Caals. Het werd het ingetogen “Mama kom je kijken” , een aangrijpend nummer over Luc’s moeder die heel jong gestorven is én iets wat je van deze olijke jongen niet gewend bent (te horen op nachtelijke radio2 en te zien op Ment).
Ondertussen loopt het theaterseizoen op z’n einde en wie ons voor de zomer nog eens ingetogen aan het werk wil zien , zal zich moeten haasten. Naar verluidt zijn er alleen nog kaarten voor zaterdag 10 juni (“In mijn element”, Vilvoorde) en zondag 4 juni (“Bart Herman en Marty Townsend”, Herzele). Dit laatste concert wordt trouwens iets heel bijzonders. Hier staan de fantastische Amerikaanse gitarist Marty Townsend en ikzelf helemaal alleen met ons akoestisch gitaartje op het podium met een mengeling van mijn bekendste liedjes en wereldbekende evergreens waarin ik mijn inspiratie vond. Eventjes terug naar de bruine kroegen en het kampvuur. Dat wordt leuk!
In de zomer duiken we dan weer op in openlucht, in vol ornaat en met voltallige bezetting, onder meer in Diksmuide, Halle, Westerlo en op …ja hoor : De Gentse feesten! ( voor meer info, zie agenda) . Augustus wordt dan weer de schrijfmaand want ….wordt het niet stilletjesaan tijd om eens te gaan denken aan het nieuwe album dat in 2018 moet verschijnen. Zeer zekerst!
Beste vrienden van de rock en roll, probeer ondertussen te genieten van de lente die na een moeizame start nu wel echt lijkt door te breken. En lukt het niet direct , zet dan even ons Cd-tje op en je bent in een wip weer ” in je element”.

Arrivederci,

BH