Nieuwsbrief februari 2017

Beste vrienden van de rock and roll,

Februarimaand verjaardagsmaand! Op 12 februari is het weer zover : het verjaardagsconcert met ‘special guest’ op onze vertrouwde locatie CC De Steenoven in Herzele. Uiteraard wordt het weer een gezellige boel ! Jammer voor velen : het optreden is al maanden uitverkocht. Ik ga er dan ook niet te enthousiast over uitweiden om geen mensen hartzeer te bezorgen. Maar ! Om het goed te maken en iedereen een kans te geven , doen we dit jaar iets heel speciaals: op zondag 4 juni organiseren we op dezelfde locatie , ook om 15u , een uniek en éénmalig concert getiteld “Bart Herman en Marty Townsend”. Tijdens deze voorstelling speel ik akoestisch al mijn mooiste liedjes én vertel erbij hoe ze tot stand kwamen , waar ik mijn inspiratie vond en wie mijn grote voorbeelden waren. Zo komen we al gauw terecht bij Kris Kristofferson, John Denver, Simon and Garfunkel maar ook de Rolling Stones, de countrymuziek en de grote rock and roll-klassiekers als Elvis en Jerry Lee Lewis. En hier doet Marty Townsend zijn entree in het verhaal. Als volbloed Amerikaan, geboren en getogen in Bakersfield California, zit deze muziek hem gewoonweg in de genen. Als geen ander kent en vertolkt hij de muziek die mijn inspiratiebron vormde. Samen spelen wij, inpluggend, een unieke combinatie van Bart Herman- én wereldhits waarbij niemand jullie ervan weerhoudt ingetogen en desgevallend uitbundig mee te zingen! Hier mag geen vriend van de rock and roll ontbreken. Dit wordt een onvergetelijke namiddag ! Tickets kunnen vanaf vandaag geboekt worden ! ( 053/60.60.90 of steenoven@herzele.be). Bestel op tijd want het zal weer rap gaan !
Beste vrienden van de rock and roll, hopelijk hebben jullie ook onze nieuwe single “Voor jou” al op radio2 gehoord en bevalt ie een beetje ? Dit liedje en vele andere spelen wij uiteraard tijdens één van onze volgende concerten alwaar wij jullie weer in grote getale hopen te mogen verwelkomen !

Arriverderci !

BH